Redactia.ro
Home » Știri » Ți se rupe sufletul! Iată care este motivul pentru care micuțul George se roagă seară de seară

Ți se rupe sufletul! Iată care este motivul pentru care micuțul George se roagă seară de seară

GALERIE FOTO (2)

Povestea emoționantă a lui George, un copilaș de doar 10 ani, a impresionat o țară întreagă. Cea mai mare dorință a băiețelului este să-și vadă tatăl în vis, un tată pe care l-a pierdut cu trei ani în urmă, chiar de Crăciun. În speranța că se va întâlni cu el măcar în vis, George se roagă neîncetat și i-a cerut ajutorul unui mare duhovnic. Cu ochii înlăcrimați și chipul trist, George, deși doar un copil, duce pe umeri o povară greu de imaginat pentru un suflet atât de tânăr.

Dorința unei întâlniri în vis

George, un băiețel inteligent și înțelept pentru vârsta sa, și-a pierdut tatăl în urmă cu trei ani. De atunci, dorul de tatăl său îl macină zilnic. De Ziua Copilului, unica sa dorință a fost să îl vadă în vis, rugăminte pe care i-a șoptit-o la ureche Preasfințitului Ignatie, Episcopul Hușilor. „Mi-am luat inima în dinți și am reușit să vorbesc cu el. Dorința mea a fost să-l visez pe tatăl meu. E mort de 3 ani și eu nu l-am visat niciodată”, a spus copilul.

George, elev în clasa a III-a, s-a născut în localitatea vasluiană Viișoara, într-o familie simplă, cu patru copii. Este mezinul casei, iar ceilalți trei frați sunt plecați în străinătate. Micuțul avea o relație specială cu tatăl său, care a murit în urma unei infecții. Dorul de tatăl său l-a determinat să caute soluții și să își exprime dorința chiar și în fața unui episcop.

Amintiri dureroase și responsabilități timpurii

Legătura specială dintre George și tatăl său este evidentă în amintirile pe care le împărtășește. „În fiecare noapte dormeam cu el, când pleca mama mă lua unde se ducea el, mă ajuta la teme, îmi făcea de mâncare, mă iubea, nu mă punea chiar atât de mult la treabă”, povestește George cu ochii plini de lacrimi. Frații lui, înainte de a pleca în străinătate, i-au spus că el trebuie să fie stâlpul casei, să aibă grijă de mama lor, care are probleme de sănătate.

Frații mei mi-au zis, când au plecat, că eu trebuie să fiu stâlpul casei, că trebuie să am grijă de mama și cel mai mult îmi doresc sănătate că ea are o problemă cu inima”, continuă George.

Mama băiatului a confirmat legătura strânsă dintre George și tatăl său: „Numai pe pieptul lui dormea, atât de tare l-a iubit. Îmi spune ‘mami, de ce nu a stat tati să mă facă și pe mine mare, ca pe ceilalți’”. Aceste cuvinte simple și sincere ale lui George reflectă o suferință profundă și un dor nemărginit pentru tatăl său.

Speranțe pentru viitor și puterea credinței

În ciuda suferinței sale, George a preluat responsabilitățile casei cu o maturitate surprinzătoare pentru vârsta lui. Își ajută mama la treburile gospodărești, are rezultate foarte bune la școală și știe bine cum vrea să arate viitorul său. „Îmi doresc să fiu polițist fiindcă tatăl meu avea o vorbă: dacă ajut țara în care trăim și ea are grija de mine”, spune George. Această ambiție este un testament al educației și valorilor insuflate de tatăl său.

Puterea credinței este o altă sursă de forță pentru George. De câte ori are ocazia, aprinde o lumânare la mormântul tatălui său și se roagă pentru el. „Am făcut eu cu mama special pentru tata, m-am gândit să i-o aducem lui tata. Inima înseamnă iubirea pe care am avut-o pentru el și o mai am și dragostea asta”, explică George cu o maturitate emoțională rar întâlnită la un copil de vârsta lui.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: