Redactia.ro
Home » Monden » Tina Turner a murit! A fost una dintre cele mai iubite cântărețe ale lumii

Tina Turner a murit! A fost una dintre cele mai iubite cântărețe ale lumii

GALERIE FOTO (3) Tina Turner a murit! A fost una dintre cele mai iubite cântărețe ale lumii

Tina Turner a murit! A fost una dintre cele mai iubite și mai cunoscute cântărețe ale lumii. Iată ce mesaje au fost transmite în urma decesului acesteia și care e cauza morții celei numite „Regina Rock’n Roll”.

Tina Turner a murit! A fost una dintre cele mai iubite cântărețe ale lumii: „Lumea pierde o legendă a muzicii și un model de urmat”

Tina Turner a murit miercuri, la vârsta de 83 de ani.

În ultimii ani, artista a suferit o serie de probleme de sănătate, inclusiv cancer, un accident vascular cerebral și insuficiență renală.

„Tina Turner, Regina Rock’n Roll, a murit în pace astăzi, la vârsta de 83 de ani, după o lungă boală, în casa ei din Kusnacht, lângă Zurich, Elveția”, a spus purtătorul de cuvânt al acesteia într-o declarație, potrivit presei internaționale.

„Lumea pierde o legendă a muzicii și un model de urmat”, a mai spus acesta.

Tina Turner a fost una dintre cele mai iubite cântărețe rock. A lansat o serie de hituri de-a lungul timpului, printre care „The Best”, „Proud Mary”, „Private Dancer” și „What’s Love Got to Do With It”.

La 81 de ani, aceasta spunea: „Am terminat. Am obosit. Vreau să mă retrag și să trăiesc în liniște”.

Tina Turner, cariera impresionantă

Tina Turner a fost o celebră cântăreață și actriță americană, considerată o legendă a muzicii pop și rock. Numele ei la naștere este Anna Mae Bullock și s-a născut pe 26 noiembrie 1939 în Nutbush, Tennessee, Statele Unite ale Americii.

Ea a devenit cunoscută ca solistă în trupa de muzică rock și soul Ike & Tina Turner, în care a colaborat cu fostul ei soț, Ike Turner.

Tina Turner și-a câștigat faima datorită talentului ei vocal remarcabil, energiei debordante și prezenței scenice carismatice. Ea a lansat numeroase hituri de succes în anii ’60, ’70 și ’80, inclusiv „Proud Mary”, „What’s Love Got to Do with It”, „Private Dancer” și „Simply the Best”.

Vocea sa puternică și plină de pasiune a impresionat publicul din întreaga lume și a consolidat statutul ei ca una dintre cele mai influente și respectate voci feminine din industria muzicală.

Pe lângă cariera sa muzicală de succes, Tina Turner a avut și o carieră în film și televiziune, apărând în filme precum „Mad Max Beyond Thunderdome” și „What’s Love Got to Do with It”, în care a interpretat propriul rol și a primit un premiu Globul de Aur pentru interpretarea sa remarcabilă.

Cu toate că s-a retras oficial din industria muzicală în anii 2000, moștenirea muzicală a Tinei Turner continuă să inspire și să influențeze generații de artiști. Ea este o figură iconică în muzica pop și rock, apreciată pentru contribuția sa remarcabilă și pentru puterea și autenticitatea sa artistică.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: