Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Tinerele au făcut această fotografie înainte de balul de absolvire și nimănui nu i s-a părut suspectă. Ce detaliu ascundea, de fapt, poza

Tinerele au făcut această fotografie înainte de balul de absolvire și nimănui nu i s-a părut suspectă. Ce detaliu ascundea, de fapt, poza

GALERIE FOTO (3)

Aceste fete s-au pregătit pentru balul de absolvire așa cum trebuie, fiind un eveniment foarte important din viața unui student. Și-au cumpărat rochiile, accesoriile și pantofii, iar apoi au decis să facă o ședință foto.

Puțini sunt, însă, cei care au observat ce este greșit în imaginea respectivă! Un mic detaliu a scăpat privirii tuturor, mai ales că fotografia a devenit virală pe rețelele de socializare, fiind distribuită de foarte multe ori.

Cele cinci fete nu au ratat ocazia a a face poze înainte de a începe distracția propriu-zisă, dar se pare că planurile lor pentru distracție erau mai mari decât s-ar fi gândit cineva vreodată!

Ceea ce putem observa cu ușurință este că toate tinerele arată de-a dreptul minunat. Toate au rochii elegante, sunt machiate și au poșete mici, perfecte pentru o seară specială ca balul de absolvire.

Dacă privim fotografia de aproape ne dăm seama că, de fapt, una dintre fete ține în mână o ploscă pentru alcool! Este vorba de fata din mijloc, care poartă o rochie albastru închis și ceea cce a pare a fi un plic, dar este de fapt o metodă ingenioasă la care s-au gândit cele cinci fete pentru a strecura alcool la balul de absolvire!

Imaginile făcute publice apoi, care înfățișează scenele din „spatele cortinei” sunt mult mai clare, oricine își poate da seama că tânăra respectivă are pe post de poșetă o ploscă pentru a bea alcool.

Din fericire pentru ele, singurele care au observat acest detaliu au fost prietenele fetei, care complotaseră și ele pentru a introduce băuturi alcoolice la petrecere.

Se pare că planul lor a reușit, dovadă fiind fotografiile făcute de prietene după ce au ajuns la bal. Se poate observa cum cea care ținea „poșeta” o folosește pentru scopul său principal, pentru care a fost de fapt creată: pentru a degusta alcool.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini