Redactia.ro
Home » Știri » Titi Aur a făcut declarații de pe patul de spital! ”Nu mai transmiteți acea minciună”

Titi Aur a făcut declarații de pe patul de spital! ”Nu mai transmiteți acea minciună”

Titi Aur a făcut declarații de pe patul de spital! ”Nu mai transmiteți acea minciună”

Titi Aur a a făcut declarații de pe patul de spital, acolo unde fiind bolnav de COVID-19. Cunoscutul pilot de raliuri a transmis un mesaj clar celor care nu cred în virus.

Titi Aur a făcut declarații de pe patul de spital

Cel mai cunoscut pilot de raliuri din România, Titi Aur a ajuns la spital, după ce a fost testat pozitiv la SARS-CoV-2. Pilotul a început să aibă primele simptome în seara zilei de 28 martie. S-a simțit destul de bine în primele zile, dar starea sa a început să se agraveze și medicii de la spitalul ”Elena Beldiman” din Bârlad au decis să-l interneze.

Acesta a transmis un mesaj cu un impact puternic celor are nu cred în coronavirus. Pilotul le-a cerut demonstranților anti-mască de protecție să înceteze, pentru că transmit mesaje eronate.

”Eram sufocat, veneam cu saturația sub 70 la sută. Este traumatizant. Vreau să transmit pentru cei care demonstrează, fraților, nu mai transmiteți acea minciună că nu există covid. Deveniți autorii morali ai unor tragedii. Transmiteți un mesaj eronat. Există COVID-19 și este foarte adevărat”, a spus Titit Aur.

Mai mult, Titi Aur susține că de la debutul pandemiei a făcut tot ce a putut pentru a se proteja. Face parte dintre persoanele care cred în existența virusului și a încercat să se protejeze întotdeauna.

”Da, sunt la spital, dar sunt ultimele momente aici. Sunt mult, mult mai bine. Eram cu două surse de oxigen, nu aveam aer. Senzaţia e traumatizantă, am trecut prin multe în viaţă, dar acum a fost, de departe, cea mai traumatizantă situaţie. Am avut parte de o îngrijire. Am avut o formă gravă, galopantă, am venit cu 30% plămân afectat, am ajuns la 45 %. De la 28 martie până pe 1 aprilie am avut un fel de gripă. Am zis că ăsta-i covidul si o să scap. Pe 1 aprilie, când am avut prima senzație de lipsă de oxigen, ajunsesem cu 30 la sută plămân afectat. Știam despre COVID-19, nu fac parte din cei care spun că nu există, am purtat mască mereu, chiar îmi spuneau colegii că nu mi-au văzut fața de un an de zile. Am umblat cu mască, am încercat să mă protejez”, a apus Titi Aur.

Care este starea de sănătate a pilotului

Titi Aur a ajuns la spital, după ce a fost testat pozitiv la SARS-CoV-2. Pilotul a început să aibă primele simptome în seara zilei de 28 martie. S-a simțit destul de bine în primele zile, dar starea sa a început să se agraveze și medicii au decis să-l interneze.

”Oricât de puternic ești sau crezi că ești, când se confirmă că eşti infectat cu acest nenorocit de virus, încep să se schimbe un pic valorile în cap. Nu-ţi mai doreşti milionul de euro ci ai vrea sănătate, începi să accepţi că firmele pot funcționa și doar cu colegii tăi, te gândeşti dacă ai stat suficient cu familia. Dar înainte de a se instala panica, se implică ei, „îngerii de la Bârlad”. De ce le spun aşa? Nu doar pentru că sunt toţi la fel, albi din cap până-n picioare: medici, asistenți, personalul de la curăţenie, recepție, dar sunt de o bunătate extraordinară. (…) Pentru mine verdictul a fost mai greu pentru că sunt în cei 15% internați, dar în spital este foarte curat, renovat, nu mai are nicio legătură cu vechiul spital, însă cel mai important este comportamentul personalului: excepțional. (…) Felicit întreaga echipă de la Spitalul „Elena Beldiman” din Bârlad și sunt sigur că sistemul nostru de sănătate are o mare șansă cu astfel de oameni inimoși”, a scris Titi Aur.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: