Redactia.ro
Home » Sport » Titi Aur este internat în spital! A fost infectat cu COVID-19

Titi Aur este internat în spital! A fost infectat cu COVID-19

Titi Aur, Titi Aur coronavirus, piplot raliuri, raliu

Cel mai cunoscut pilot de raliuri din România, Titi Aur a ajuns la spital, după ce a fost testat pozitiv la SARS-CoV-2.

Pilotul a început să aibă primele simptome în seara zilei de 28 martie. S-a simțit destul de bine în primele zile, dar starea sa a început să se agraveze și medicii de la spitalul ”Elena Beldiman” din Bârlad au decis să-l interneze.

Anunțul a fost făcut chiar de Titi Aur pe pagina sa de Facebook.

„Oricât de puternic ești sau crezi că ești, când se confirmă că eşti infectat cu acest nenorocit de virus, încep să se schimbe un pic valorile în cap. Nu-ţi mai doreşti milionul de euro ci ai vrea sănătate, începi să accepţi că firmele pot funcționa și doar cu colegii tăi, te gândeşti dacă ai stat suficient cu familia. Dar înainte de a se instala panica, se implică ei, „îngerii de la Bârlad”. De ce le spun aşa? Nu doar pentru că sunt toţi la fel, albi din cap până-n picioare: medici, asistenți, personalul de la curăţenie, recepție, dar sunt de o bunătate extraordinară. (…) Pentru mine verdictul a fost mai greu pentru că sunt în cei 15% internați, dar în spital este foarte curat, renovat, nu mai are nicio legătură cu vechiul spital, însă cel mai important este comportamentul personalului: excepțional. (…) Felicit întreaga echipă de la Spitalul „Elena Beldiman” din Bârlad și sunt sigur că sistemul nostru de sănătate are o mare șansă cu astfel de oameni inimoși”, a scris Titi Aur.

Titi Aur, de 8 ori campion național

Constantin Aur (Titi Aur) este cel mai titrat pilot de raliuri român. A debutat în Raliul Brașovului, în anul 1986, pe o mașină Dacia 1300. A mai pilotat și Ford Escort RS Cosworth, dar cele mai bune rezultate le-a avut cu Toyota Celica 4WD. În prezent deține un Mitsubishi Lancer Evo 9, preparat de grupa N, mașina cu care a participat la ultimele raliuri din lunga sa carieră. A câștigat 49 de raliuri și a obținut 8 titluri de campion al României în anii 1995, 1997, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2006. A participat și la etape din WRC. Deține școala sa proprie de conducere defensivă și pilotaj, unde și predă.