Redactia.ro
Home » Sport » Valeriu Iftime a ajuns la spital infectat cu Covid-19

Valeriu Iftime a ajuns la spital infectat cu Covid-19

Valeriu Iftime, Valeriu Iftime internat în spital, coronavirus

Valeriu Iftime, patronul celor de la FC Botoșani a fost internat de urgență în spital după ce a fost depistat pozitiv cu coronavirus.

Omul de afaceri a avut primele simptome pe data de 13 martie. Acesta este încă internat în spital pentru a primi tratament. Valeriu Iftime, în vârstă de 60 de ani se vaccinase cu doar câteva zile înainte, pe 9 martie cu Pfizer. Medicii spun că cel mai probabil în momentul vaccinării, acesta avea deja virusul în organism.

”Acum mă simt bine, dar nu poți spune niciodată sigur că ești ok, pe termen lung. Fac sport, mănânc cumpătat, n-am alte afecțiuni! Am avut simptomele știute, 7 zile în izolare și apoi a venit furtuna care m-a pus la pământ! Rugămintea mea este să fim foarte foarte atenți și să ne vaccinam cât mai mulți și cât mai repede posibil!”, a declarat Iftime, pentru Monitorul de Botoșani.

Ce avere are omul de afaceri

Patronul echipei de fotbal, FC Botoșani este președintele al grupului ”Elsaco”, iar averea sa este estimată la 21,5 – 22,5 milioane de euro. În acest an Valeriu Iftime este pe poziția 290 în ”Top 300 Capital”. Prima firmă, Elsaco Electronic, a fost înființată în 1994, iar după 26 de ani a ajuns alături de celelalte companii din grup unul dintre principalii furnizori pe piața utilităților și serviciilor energetice din România. Grupul este compus din opt companii specializate în domenii precum: distribuția și comerțul cu echipamente de măsură și control, soluții în segmentul eficienței energetice, software de proces și business, soluții IT, smart metering rezidențial.
Echipa sa de fotbal este pe locul 5 în campionat și este la un pas să ajungă în Play-off, după ce a adunat 38 de puncte. În ultimele 2 partide FC Botoșani a obținut doar un punct în Liga 1 (1-2 cu Sepsi și 1-1 cu Astra). În ultimele două etape, FC Botoșani va înfrunta FC Viitorul, acasă, și FC Voluntari, în deplasare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: