Redactia.ro
Home » TV » TJ Miles, despre tatuajul său de suflet: „E singura femeie tatuată pe mine”

TJ Miles, despre tatuajul său de suflet: „E singura femeie tatuată pe mine”

TJ Miles a devenit din ce în ce mai cunoscut odată ce a ajuns în Jungla Dominicană, printre Faimoșii de la Survivor 2022. Despre el se știe acum că este un îndrăgit vlogger. Însă tot mai cunoscut a devenit după ce s-a zvonit despre relația înfiripată între el și Laura Giurcanu în jungla de la Survivor România 2022. Însă iată ce poveste ascunde unul dintre cele mai de suflet tatuaje ale sale.

Tiberiu Iordache, așa cum este numele său din buletin, Tj Miles s-a născut în Constanța însă mutat cu familia lui în Toronto, Canada, atunci când era copil. A revenit în România unde a adus un concept unic.

„Am adus conceptul unui service în România. Lumea de aici mi s-a părut puțin închisă la anumite chestii, la educație, la cum gândești’, a povestit TJ Miles de la Survivor 2022, înainte de a ajunge în Jungla Dominicană.

TJ Miles, despre tatuajul său de suflet: „E singura femeie tatuată pe mine”

Însă una dintre marile pasiuni a lui TJ Miles de la Survivor 2022 sunt tatuajele. Și se vede asta cu ochiul liber, mai ales că desenele de pe pielea sa sunt de-a dreptul fascinante.

Celebrul vlogger a mărturisit că există un tatuaj ce are o semnificație aparte în sufletul său. Este vorba de singura femeie pe care și-a tatuat-o pe trup

„Cred că viața mea o să o pun pe spate, de la zero la până acum. Iar referitor la bunica mea, datorită ei mi-am menținut limba (n.r. română). Dacă nu era ea, nu mai vorbeam română. Am tatuat-o pe piept, am numele ei pe piept, Maria Lungu. E singura femeie tatuată pe mine”, a mai mărturisit TJ Miles.

Bunica sa maternă a avut grijă să nu uite limba română.

„Datorită ei mi-am menținut limba. Dacă nu era ea, nu mai vorbeam română. Cu părinții mei vorbesc în engleză, cu bunica am avut o relație specială. Ea a avut grijă de mine de când m-am născut. Am pierdut-o de câțiva ani. A trăit 94 de ani, a avut o viață bună, plină. Am avut grijă de ea. E înmormântată în București. Când m-am întors în România, m-am întors cu ea, nu am lăsat-o singură acolo’

Faimosul TJ Miles de la Survivor România 2022 a declarat că ar vrea să-și tatueze întreaga viață pe spatele său.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: