Redactia.ro
Home » TV » TJ Miles, pus la zid de către fani: „Ești un caracter mic, veninos!“

TJ Miles, pus la zid de către fani: „Ești un caracter mic, veninos!“

TJ Miles, pus la zid de către fani: „Ești un caracter mic, veninos!“

Ediție după ediție, competiția Survivor este din ce în ce mai dificilă. Concurenții abia mai fac față stresului și condițiilor grele de trai. Telespectatorii stau cu sufletul la gură în fiecare seară pentru a vedea ce se mai întâmplă și cine este mai aproape de marele premiu.

Lipsa hranei, a somnului odihnitor și prezența constantă a stresului și-au spus cuvântul. Concurenții cedează, rând pe rând. De această dată TJ Miles, din echipa Faimoșilor, a călcat strâmb, iar fanii sunt dezamăgiți de el.

TJ Miles este unul dintre cei mai controversați concurenți de la Survivor. A fost pe punctul de a pleca acasă alături de Mari Fica și Relu Pănescu, dar cei doi au reușit să se salveze. Când rezultatul a fost anunțat, TJ a avut o reacție extrem de urâtă, dovedind că nu are deloc respect față de colegii săi.

„Ce mare surpriză (n.r. că Relu a fost eliminat)? Adică n-avea nicio șansă. Mamă, e săptămâna noastră.“, le-a spus TJ Miles coechipierilor.

TJ Miles le-a spus colegilor că oricum acesta nu avea nicio șansă să rămână în competiție în continuare, iar fanii au reacționat imediat pe rețelele de socializare. Internauții l-au felicitat pe Relu pentru felul în care și-a luat rămas-bun de la colegii săi, dovedind că este un om bun. În același timp, despre TJ au spus că are un caracter urât și în curând va dovedi cine este cu adevărat.

„Relu, respect! Maturitatea se reflectă în eleganța mesajului și atitudinii cu care te-ai despărțit de coechipieri! Tinerii mai au de învățat! TJ…mi se pare că ești un caracter mic, veninos! Ionuț… urâtă reacția de bucurie și satisfacție! Rămasul TJ vă va mușca în curând mâna!“, a scris unul dintre internauți.

Raul Pănescu, recunoscător pentru participarea la show

Raul Pănescu a fost eliminat din competiție, după ce nu a primit suficiente voturi din partea celor de acasă. Faimosul a fost dezamăgit de eliminate, dar se bucură că a avut ocazia să simtă pe pielea lui această experiență. A învățat multe lecții, apreciază mai mult tot ce are și este mândru de tot ce a realizat.

„Prin prezența mea aici, am ajuns să apreciez cel mai mult mâncarea, am ajuns să apreciez faptul că sunt enorm de multe persoane care în viața de zi cu zi trăiesc cum trăim noi, în aceste condiții. Sunt o grămadă de lecții pe care mi le-am însușit și cu care plec acasă. Este ceva wow ce am putut să trăiesc în aceste peste trei luni de când sunt aici prezent“, a declarat acesta după ce a aflat că trebuie să părăsească competiția.

Și soția lui a postat un mesaj interesant pe rețelele de socializare, prin care a ținut să mărturisească în fața tuturor că este foarte mândră de Relu. Femeia i-a transmis soțului că toată familia îi simte lipsa și ard de nerăbdare să se revadă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: