Redactia.ro
Home » Stil de viață » Toată lumea a râs de el când s-a căsătorit cu ea, dar stai să vezi cum arată acum

Toată lumea a râs de el când s-a căsătorit cu ea, dar stai să vezi cum arată acum

GALERIE FOTO (4) Toată lumea a râs de el când s-a căsătorit cu ea, dar stai să vezi cum arată acum

Toată lumea a râs de el când s-a căsătorit cu ea, dar stai să vezi cum arată acum! Imaginile care au uimit întreaga lume!

Toată lumea a râs de el când s-a căsătorit cu ea, dar stai să vezi cum arată acum

Conceptul de frumusețe a fost întotdeauna unul obscur. Fiecare are preferințe individuale, așa că suntem atrași de tot felul de oameni. Apariția mijloacelor de comunicare în masă a restrâns sfera de cuprindere a frumuseții, deoarece doar câteva trăsături selecte sunt considerate frumoase pentru ochii publicului larg. Unii oameni sunt disprețuiți pentru că au lucruri precum sprâncenele unite, dar când a existat cândva o artistă pe nume Frida Carlo, totul s-a schimbat și a fost considerată o icoană a frumuseții și sexualității. Standardele duble ale frumuseții devin din ce în ce mai evidente. O femeie a fost ridiculizată pentru că era supraponderală. A primit mult prea multe comentarii urâte la fotografiile de la nunta ei. Acum, șase ani mai târziu, ea și-a transformat înfățișarea. Vezi cum arată!

Mireasa a avut inima frântă

O mireasă a venit acasă după nuntă și a intrat pe Facebook  pentru a vedea ce părere au avut prietenii ei despre pozele lor de la nuntă. Inima ei s-a scufundat. Cumva, postarea devenise virală, iar în loc de milioane de comentarii cu complimente despre ziua ei cea mare, era numită cea mai urâtă mireasă din lume.

Cu inima frântă, mireasa a plâns la soțul ei și i-a arătat comentariile. Acesta a luat-o în brațe și i-a reamintit că el crede că este frumoasă. El i-a spus că nu contează ce spun străinii și i-a șters lacrimile. Ulterior, a decis că va ignora toate comentariile răutăcioase de la postarea ei de pe Facebook.

Șase ani mai târziu

Au trecut șase ani de când pozele miresei din Rusia au devenit virale. Lumea aproape că a uitat de biata femeie care a fost numită în fel și chip. Un jurnalist a pornit în căutarea cuplului pentru a vedea cum s-au descurcat prin viață. El a vrut să împărtășească povestea lor despre cum au fost tratați de cei din jur. Cuplul se mutase pentru a începe o nouă viață împreună și i-a găsit destul de greu.

După o căutare lungă și obositoare, i-a găsit locuind într-un orășel la câteva ore de orașul lor natal. Știa că trebuie să le dea un telefon înainte de a sosi neanunțat. Astfel, a sunat-o pe mireasă pentru a-i explica motivul vizitei sale. Mireasa părea nerăbdătoare și a dat imediat o dată care le-ar conveni cel mai bine.

Femeia care se afla în fața lui nu putea fi numită urâtă în niciun fel. Pierduse o cantitate considerabilă de greutate, iar trăsăturile feței îi ieșeau în evidență. Era o femeie superbă. Jurnalistul și-a dat seama că stătea pe o mină de aur de poveste și a rugat-o să-i dea un interviu.

Cum s-a schimbat radical înfățișarea ei

După ce a fost de acord cu un interviu, mireasa, acum frumoasă, a explicat procesul transformării sale. Se pare că nu a fost unul complet organic. Da, ea adoptase o viață mai sănătoasă, care includea mese slabe cu un minim de carbohidrați. În plus, ea a încorporat un regim de antrenament intens în programul ei zilnic.

Dar, asta nu este tot. Mireasa cândva urâtă suferise câteva intervenții chirurgicale și proceduri cosmetice ample pentru a obține corpul și fața ei minunate. De la liposucție la botox, ea a avut de toate. Mireasa a vrut să își schimbe întreaga înfățișare și, în mod clar, a acordat atenție comentariilor de la postarea de acum șase ani. Pentru că, fiecare dintre trăsăturile care au fost ridiculizate au fost editate, și îmbunătățite imaculat. Jurnalistul nu a putut să nu se întrebe cât trebuie să fi costat întreaga transformare.

 

Surse foto: Facebook

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: