Redactia.ro
Home » Monden » Toată lumea îl știe pe Liviu Teodorescu, dar iată cum arată tatăl său! Ai spune că sunt frați

Toată lumea îl știe pe Liviu Teodorescu, dar iată cum arată tatăl său! Ai spune că sunt frați

GALERIE FOTO (2)

Pe Liviu Teodorescu îl cunoaște toată lumea, dar nu mulți știu că are un tată pe care lumea îl confundă, crezând că este fratele artistului. Imaginile vorbesc de la sine! Iată cum arată și cu ce se ocupă Mircea Teodorescu.

Mircea Teodorescu, actor de succes

Tatăl lui Liviu Teodorescu are 53 de ani și arată ca la 30! Mulți care au văzut pozele cu el au crezut pentru o secundă că acesta era fratele cântărețului. Se pare că Liviu Teodorescu a avut de la cine să moștenească înclinația spre artă, deoarece tatăl său a absolvit studiile Universității Spiru Haret, Bucureşti, Facultatea de Teatru, Specializarea: Actorie, la clasa profesor Constantin Codrescu și activează ca actor la Teatrul Nottara din Bucureți.

De asemenea a jucat și în mai multe filme printre care „Ultimul corupt din România, regia: Sergiu Nicolaescu, 2012”, „Legiunea străină, regia: Mircea Daneliuc, 2008”, „Amatorul, scurtmetraj, regia: Marian Crișan, 2006”, „Trei frați de belea, regia: Theodor Halacu-Nicon, 2006”. Pe deasupra, acesta a avut și roluri episodice în câteva seriale printre care “Pariu cu viaţa”, „Trăsniţii”, “Vine poliţia” sau “La Urgenţă”.

Liviu Teodorescu s-a căsătorit cu alesa inimii sale

Liviu Teodorescu a spus recent „DA” în fața ofițerului de stare civilă. Acesta și-a unit destinul cu marea sa iubire din perioada liceului. În privința căsătoriei religioase și a nunții, totodată, cântărețul nu a dat detalii. Cununia civilă a venit la un an după ce Liviu Teodorescu i-a oferit un inel de logodnă iubitei sale.

“A început în liceu, când am decis să îi spun că simt ceva pentru ea. S-a lăsat super greu, mi-a dat bătăi de cap și m-a făcut să sufăr, dar după am devenit superstar și a fost simplu. Ne-am certat la început de an, pe 1 ianuarie, am fost la un pas să ne dăm papucii, că noi când ne enervăm, gata, se termină lumea!Dar apoi eu încerc să găsesc soluții, ea le pune în aplicare și iese bine. Ideea e să facem ca ea și nu are ce să fie rău”, declara Liviu Teodorescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: