Redactia.ro
Home » Monden » Toată lumea o știe pe Cristina Cioran, dar iată cum arată mama ei. Vedeta i-a moștenit trăsăturile

Toată lumea o știe pe Cristina Cioran, dar iată cum arată mama ei. Vedeta i-a moștenit trăsăturile

Cristina Cioran a plecat la mare, în timp ce fiica ei este încă în spital! Cu cine și-a petrecut vacanța vedeta

Cristina Cioran traversează o perioadă încărcată și plină de emoții. Prezentatoarea a născut prematur și este concentrată pe starea de sănătate a micuței sale. Recent, Cristina Cioran a dorit să le facă o surpriză plăcută fanilor și a publicat o fofotgrafie cu mama sa. Uite cât de bine seamănă cele două.

Cum arată mama Cristinei Cioran

Cristina Cioran este una dintre vedetele care preferă să își țină familia depate de lumina reflectoarelor și a presei, dar de această dată și-a călcat pe fire pentru a le face o surpriză plăcută fanilor ei. Crisitna Cioran a publicat o fotografie cu mama sa, doamna Cornelia. Internauții au reacționat imediat cu mesaje și mii de aprecieri. Doamna Cornelia și Cristina Cioran seamănă lei, ca două picături de apă, amâdouă sunt două femei superbe, blonde cu ochii verzi-albăstrui. Prezentatoarea pare să se simtă mai bine ca niciodată în prezența celei care i-a dat viață. Ea a scris și un mesaj în dreptul fotografiei.

Azi o prezint pe mama! Ea este Cornelia, mama mea, care este alături de mine și de sora mea @marlenaene și la bine și la greu! Este bunica fericită a Emei și a lui Anthony și a lui Noel. Thank you, mom! ❤️❤️❤️❤️❤️ te iubim!„, a fost mesajul publicat de Cristina Cioran.

Cristina Cioran a născut prematur dar este puternică și încrezătoare

Cristina Cioran a născut la doar 7 luni de sarcină din cauza unei complicații cu o toxiinfecție aliemntara. Micuța Ema se află sub observația medicilor. În urmă cu câteva zile, Cristina Cioran a ținut să le mulțumească fanilor și apropiaților care au sunat-o și i-au transmis mesaje cu gânduri bune. Aceasta a precizat că nu a putut să răspundă tuturor și că momentan se reface și încearcă să fie puternică. Ea a precizat că va merge de două ori pe săptămână la fetița ei la spital, deoarece regulile sunt stricte din cauza pandemiei, dar curând Ema va veni acasă și ea alături de iubitul ei vor fi o familie fericită.

As vrea sa impartasesc cu voi cateva ganduri despre tot ce s a intamplat in perioada asta. In primul rand vreau sa va multumesc pentru sutele de mesaje primite, mesaje de incurajare pentru noi, mesaje cu povesti similare. Nu mi am imaginat ca suntem atat de multi si multe, cele care trecem prin astfel de momente si vreau sa va spun ca ma ajuta enorm sa merg mai departe si sa prind curaj. Ema e puternica, are o strangere de mana ca tati, zambet ca mami, curaj si ambitie . Au fost si sunt momente foarte emotionante pentru mine si as vrea sa ma scuzati ca nu am reusit sa raspund la telefon si nico tuturor mesajelor. Sunt acasa.

Nu m au mai putut tine in spital, sunt reguli stricte … iar Ema mea a ramas in spital sub atenta ingrijire a medicilor care au salvat-o. Nu stiu cum si nu pot sa exprim ceea ce simt pentru ce au facut pentru noi si fac zilnic pentru ea. O voi putea vizita de doua ori pe saptamana cu test covid, o voi putea mangaia atat cat mi se va permite ca sa nu ii punem in pericol viata. Mai sta in spital pana cand va lua suficient in greutate ca sa o putem lua acasa. Suntem doar doi parinti care incearca sa se imbarbateze cu rabdare si credinta sa o putem aduce acasa. va marturisesc faptul ca sunt prea emotiva ca sa pot vorbi foarte mult despre ce s a intamplat asa ca va rog sa ma intelegeti si inca o data va multumesc! Sa stiti ca apreciez fiecare gand, faptul ca v ati rupt timp ca sa mi scrieti ma onoreaza si ma obliga sa va raspund. Va imbratisez ❤️ suntem Above The Sky!„, a mai transmis Cristina Cioran.

Etichete: