Redactia.ro
Home » Monden » Tolea Ciumac a fost prins în Italia. Cum și-a bătut joc de Poliția Română

Tolea Ciumac a fost prins în Italia. Cum și-a bătut joc de Poliția Română

GALERIE FOTO (3) Tolea Ciumac a fost prins în Italia

Tolea Ciumac a fost prins în Italia, după ce, o bună perioadă și-a bătut joc de Poliția Română. Luptătorul a fost condamnat definitiv în luna septembrie de Tribunalul Bacău, la 3 ani și patru luni, pentru contrabandă de țigări. 

Tolea Ciumac a fost prins în Italia

Potrivit cancan.ro, Tolea Ciumac a fugit din țară și nu s-a ferit să posteze fotografii cu prietenii pe rețelele de socializare. Sursa citată a intrat în posesia unor amănunte legate de situația fostului luptător.

Tolea Ciumac a fost reținut de procurorii DIICOT din Bacău în octombrie 2017 după ce polițiștii au dezvăluit că făcea contrabandă cu țigări. Timp de trei ani a fost judecat în libertate, însă a jumătatea lunii septembrie 2020, luptătorul a fost condamnat la închisoare de 3 ani și 4 luni.

Autoritățile din Bacău au redactat mandatul de executare a pedepsei cu închisoarea, însă Tolea Ciumac plecase din țară. Polițiștii Serviciului Urmării au solicitat instanței să emită pe numele lui un mandat european de arestare.

Tolea Ciumac
Tolea Ciumac

Luptătorul a sfidat Poliția Română

Centrul de Cooperare Polițienească Internațională (CCPI) a trimis solicitări în Italia, Germania, Marea Britanie, dar și în alte state unde existau informații certe legate de prezența luptătorului condamnat definitiv.

Tolea Ciumac nu s-a ferit să ducă o viață normală, alături de soție și de prietenii săi. Luptătorul a făcut publice imagini cu el din sala de antrenament, dar și din restaurantele în care lua masa. Toate acestea se întâmplau cu toate că știa că este căutat de polițiști.

Tolea Ciumac a postat ultima fotografie weekendul trecut. Luptătorul apare în imagine alături de soția lui și de mai mulți prieteni. În descrierea fotografiei acesta a scris: „O seară românească la Florența”.

Tolea Ciumac cu familia și prietenii
Tolea Ciumac cu familia și prietenii
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: