Redactia.ro
Home » Știri » Autoritățile au decis! Frații lui Emi Pian au fost arestați preventiv

Autoritățile au decis! Frații lui Emi Pian au fost arestați preventiv

Fratii lui Emi Pian, arestati preventiv

Potrivit deciziei a Tribunalului București, Grațian și Ciprian Pian și o rudă a acestora au fost arestați pentru 30 de zile. Cei trei sunt suspecți că ar fi încercat să-l omoare pe cel care le-a înjunghiat fratele.

Autoritățile au decis! Frații lui Emi Pian au fost arestați

Autoritățile au decis joi ca Grațian și Ciprian Pian, frații lui Emi Pian, ucis în urmă cu o săptămână de un membru al unui clan rival sa fie arestați preventiv împreună cu o altă rudă a clanului Duduianu.

Cei trei sunt acuzați că au încercat să îl omoare pe cel care l-a ucis pe liderul clanului Duduianu, Emi Pian.

La data de 4 august, în jurul orei 02.00, în contextul agresiunii care a condus la decesul victimei, cei trei inculpați l-au agresat pe numitul Gheorghe Emanuel Richard, cu intenția de suprimare a vieții acestuia, lovindu-l în mod repetat cu picioarele și cu obiecte contondente și tăietor-înțepătoare, acesta suferind leziuni traumatice la nivelul capului, feței și brațelor, care au impus internarea sa„,potrivit Parchetului Capitelei.

Richard Emanuel Gheorghe, în vârstă de 26 de ani este suspectat că l-ar fi ucis pe liderul clanului Duduianu, Emi Pian. Acesta a fost arestat vineri, potrivit decizie magistraților Tribunalului București.

Liderul clanului Duduianu a fost ucis

Poliția București anunță că din probatoriul administrat a rezultat că, din cauza unui conflict spotan, Richard l-ar fi înjunghiat pe Emi Pian, cauzându-i plăgi profunde, leziuni ce au necesitat transportarea acestuia la spital, unde a decedat.

În noaptea de 4 august, Emi Pian, în vârstă de 39 de ani a fost ucis, în urma unui conflict cu membrul clanului Rinu.

În luna septembrie a anului trecut, Emi Pian a fost eliberat din Penitenciarul Rahova, fiind așteptat la poarta închisorii cu lăutari, artifici și șampanie. Atunci, liderul le-a transmis cunoscuților săi că s-a întors mai puternic din închisoare. „Caracterul meu mai puternic și poftă de viață până la 100 de ani”, spunea Emi Pian.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: