Redactia.ro
Home » Știri » Fratele lui Emi Pian, suspect în dosarul morții liderului Duduianu. Ciprian Pian a fost dus la audieri

Fratele lui Emi Pian, suspect în dosarul morții liderului Duduianu. Ciprian Pian a fost dus la audieri

Ciprian Pian,audiat

Ciprian Pian, fratele liderului Duduianu ucis săptămâna trecută, a fost săltat de mascați și dus la audieri. Acesta este suspect în dosarul morții lui Emi Pian. Avocatului familiei Duduianu a făcut declarații despre acest eveniment.

Fratele lui Emi Pian, suspect în dosarul morții liderului Duduianu. Ciprian Pian a fost dus la audieri

Potrivit Spynews.ro, fratele lui Emi Pian, liderul clanului Duduianu ucis în urmă cu o săptămână, a fost săltat miercuri de mascați și dus la audieri. Se pare că Ciprian Pian este suspect în dosarul morții lui Florin Mototolea, zis și Emi Pian.

De la prima oră a dimineții, polițiștii au început să facă percheziții în locuințele membrilor clanului Duduianu, pentru a găsi probe în dosarul morții lui Emi Pian. Conform informațiilor oferite de avocatul familiei, autoritățile nu au găsit probe incriminatorii, dar au decis că Ciprian este suspect în dosarul morții liderului.

În urma percheziției nu au fost găsite bunuri și substanțe interzise. Clientul meu are calitate de suspect și a fost dus la audieri. Procurorii au ridicat înscrisuri privind bunuri imobile. A fost găsit doar un cuțit pe care orice om îl are în casă. Nu au fost găsite hainele din noaptea crimei.

Aș spune că este inegal tratamentul în condițiile în care Emi a fost ucis. El nu era un om violent, nu umbla cu cuțite după el. Clienții mei nu au ieșit și nu au sesizat organele statului cu activități ilicite. E clar că ei nu se vor răzbuna. Emi a murit, nu are cui să folosească răzbunare. Fratele lui, Ciprian, este ridicat și dus la audieri. Așteptăm din partea autorităților reacție fermă și la adresa celorlalți”, a declarat avocata familiei Duduianu.

Emi Pian a fost ucis în urmă cu o săptămână

Pe 9 august, liderul grupării Duduianu, Emi Pian a fost înjunghiat mortal la o partidă de barbut, de către un rival de-al său. Principalul suspect în dosarul morții lui Emi Pian, Richard Emanuel Gheorghe, în vârstă de 26 de ani este reținut de autorități.

Curtea de Apel București i-a refuzat apelul pentru arestarea la domiciliu, motiv pentru care acesta va fi ținut după gratii 30 de zile. Familia lui Emi Pian le cere autoritățile române să-l găsească pe cel care l-a ucis pe Florin Mototolea, liderul clanului Duduianu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: