Redactia.ro
Home » Monden » Tom Cruise nu și-a mai văzut fiica de 10 ani. Care este, de fapt, motivul

Tom Cruise nu și-a mai văzut fiica de 10 ani. Care este, de fapt, motivul

GALERIE FOTO (6) Tom Cruise nu și-a mai văzut fiica de 10 ani.

Tom Cruise nu și-a mai văzut fiica de 10 ani. Celebrul actor are o singură fiică biologică, dar cu toate astea nu a mai văzut-o de 10 ani. Tom Cruise are trei copii, Issabella și Connor, cu fosta soție Nicole Kidman, iar un băiat cu fosta soție Katie Holmes.

Tom Cruise nu și-a mai văzut fiica de 10 ani. Care este, de fapt, motivul

Tom Cruise are o singură fiică biologică, dar cu toate acestea, nu dorește să aibă nimic de-a face cu ea. Actorul nu a mai văzut-o pe Suri de mai bine 10 de ani. De asemenea, acesta mai are doi băieți. Suri, în vârstă de 16 ani nu și-a mai văzut tatăl de mai bine de 10 ani. În urma divorțului de Katie Holmes, judecătorul a decis ca actorul poate să-și viziteze fiica. Starul din „Misiune imposibilă” a ales să nu-și mai vadă deloc pentru ca micuța nu mai face parte din biserica sceintologică.

Pe de altă parte, Cruise are o relație minunată cu ceilalți doi copii, Connor și Isabbella, dar cu Suri pare că nu reușește să se înteleagă absolut deloc. De când Holmes și Cruise au divorțat, el a declarat că dorința fostei soții de a o ține pe Suri departe de credinșa scientologică a fost un factor care a dus la separarea de fiica lui. Ultimele imagini publice cu actorul si fiica sa, Suri, datează din 2012, când aceștia au fost surprinși vizitând Disneyland. Tom Cruise a fost extrem de încântat de venirea pe lume a micuței Suri. Mai mult, actorul a fost atât de fericit încât și-a cumpărat propriul aparat cu ultrasunete, pentru a o vedea și auzi în fiecare zi.

Chiar și așa, nu multă lume a avut o părere bună despre gestul lui. Tom Cruise și Holmes au întâmpinat-o pe Suri pe 18 aprilie 2006. La câteva zile de la naștere, starul de la Hollywood declara că a fost cel mai frumos moment din viața lui. În 2004, Katie Holmes, declara că și-a dorit foarte mult să se căsătorească cu Tom Cruise, dar câțiva ani mai târziu aveau să divorțeze.

De ce nu vrea Tom Cruise să își vadă fiica

Tom Cruise și Suri aveau o relație apropiată până în 2012. Acela a fost anul în care Katie si Tom au divortat. Cei doi au ajuns la un acord după doar 11 zile. La acea vreme s-a spus că Holmes a vrut să își protejeze fiica de religia lui Cruise. Actorul a declarat că fiica sa nu mai este membru practicant al religiei sale.

Cruise nu a primit deloc custodia fiicei sale, renunând la procesc doar cu drepturi de vizită. Mai exact, actorului i s-a comunicat că o poate vizita pe Suri 10 zile pe lună. De asemenea, starul îi plătește fiicei sale o pensie alimentară de 33.000 de dolari pe lună, acesta fiind responsabil de acoperirea oricăror cheltuieli necesare pe care Suri le-ar acumula. Chiar și așa, Tom Cruise pare că nu vrea să mai aibă vreo legătura cu fiica sa. O sursă apropiată a starului a declarat pentru US Weekly că aceasta nu acceptă să își vadă fiica pentru că nu este scientologist. Aceeași sursă spune că Holmes a vrut să își protejeze fiica, motiv pentru care a divorțat. „Ea a vrut să scape și a vrut să o ia pe Suri”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: