Redactia.ro
Home » Monden » Tom Hanks dezvăluie cocktailul preferat al reginei Elisabeta

Tom Hanks dezvăluie cocktailul preferat al reginei Elisabeta

Se zvonește că regina Elisabeta bea aproximativ patru băuturi alcoolice pe zi, iar Tom Hanks a dezvălui ce preferă aceasta să bea. 

Starul din „Elvis”, în vârstă de 65 de ani, a povestit o experiență pe care a avut-o cu regina în vârstă de 96 de ani înainte de Jubileul de Platină al acesteia, luni, în cadrul emisiunii „The One Show” de la BBC. Iată întreaga poveste! 

Hanks a luat masa cu regina Elisabeta în mai 2011, alături de fostul președinte Barack Obama

Hanks a explicat că a luat masa cu regina în mai 2011, alături de fostul președinte Barack Obama și de fosta Primă Doamnă Michelle Obama, în timpul vizitei acestora în Marea Britanie.

„Am stat chiar lângă regină”, a spus câștigătorul premiului Oscar. 

„Discuția cu regina este ceva pentru care trebuie să te pregătești. Știam că o să stau lângă ea, așa că am vrut să pot vorbi despre lucruri importante, dar fără a fi prezumțioasă. Așa că câteva lucruri despre cât de des are cu adevărat timp liber și ce mai vrei tu. A fost o discuție plăcută.”

El a continuat să noteze că a văzut un servitor „cu coada ochiului” turnându-i reginei un pahar de „lichid limpede” care, în mod suspect, nu părea a fi apă.

Care este cocktailul preferat al reginei Elisabeta

Actorul a susținut că cocktailul preferat al reginei Elisabeta nu este legenda mult povestită a cocktailului Dubonnet, ci mai degrabă un simplu martini.

„Am îndrăznit să o întreb pe regină: „Care este cocktailul preferat al Majestății Sale?”, iar ea a răspuns: „Ooh, martini””, a spus Hanks. Ea l-a avut pe acela. Asta a băut pe tot parcursul nopții și m-am gândit că, ei bine, a avut o domnie minunată, așa că poate că, dacă vreau să-mi lustruiesc un pic jocul, voi începe să beau martini din când în când”, a continuat actorul.

Alcoolul este unul dintre secretele longevității

Se pare că alcoolul este unul dintre secretele longevității monarhului, deoarece îi place să bea și gin și șampanie pe parcursul zilei.

Palatul Buckingham chiar a renunțat la propria marcă de băutură în 2020. Ginul uscat exclusiv al palatului este fabricat cu ingrediente din grădinile reședinței londoneze a reginei. Băutura conține note de fructe de păducel, verbină de lămâie, frunze de mure și frunze de dafin și se vinde la prețul de 50 de dolari pentru o sticlă de 24 de uncii.

Zvonul despre cele 4 pahare băute de regină pe zi a fost spulberat de către unul din bucătarii de la curtea regală: 

„Cu siguranță nu bea patru pahare pe zi”, a spus McGrady.

Bucătarul a mai susținut că regina este o mare dependentă de ciocolată și că are o poftă uriașă de ciocolată europeană scumpă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: