Redactia.ro
Home » Știri » Tom Hardy este noul James Bond! Când încep filmările noii pelicule

Tom Hardy este noul James Bond! Când încep filmările noii pelicule

GALERIE FOTO (5) Tom Hardy este noul James Bond!

Tom Hardy ar putea fi cel de-al zecelea James Bond. Casele de pariuri deja îl au ca favorit pe actorul în vârstă de 43 de ani. Aceasta ar fi dat deja proba pentru rolului lui Craig Daniel și ar fi primit rolul.

Tom Hardy este noul James Bond! Când încep filmările noii pelicule

Tom Hardy ar putea reveni pe marile ecrane ale cinematografiei în rolul interpretat de Daniel Craig, James Bond.

Actorul ar urma să fie cel de-al zecelea James Bond, iar casele de pariuri deja îl ca favorit pe râvnitul actor. Conform presei din Regat, Tom Hardy ar fi dat deja proba pentru rolul agentului 007 și ar fi primit rolul. Astfel, anunțul oficial ar putea fi făcut la finalul anului 2020 sau la începutul anului viitor.dar confirmarea va veni, cu siguranță, după lansarea noului film din seria în care Daniel Craig joacă ultimul rol al agentului 007.

Premiera seriei a întârziat să apară din cauza epidemiei de coronavirus și actorul Tom Hardy a fost nevoit să păstreze secretul pe tot parcursul acestei perioade. „Cred că orice actor ar lua în calcul rolul James Bond, nu credeţi?”, declara Hardy într-un interviu din 2015.

Pierce Brosnan, cel care a jucat celebrul rol al spionului din 1995-2000 este de părere că Tom Hardy este actorul ideal să preia acest rol. „Are un fizic impunător, arată ucigător. Chiar ai putea crede că este cineva care ar putea ucide un om”, a spus Brosnan.

Povestea de viață impresionantă a lui Tom Hardy

Actorul Tom Hardy are o poveste de viață cu adevărat impresionantă. În tinerețe, Tom a fost dependent de droguri și alcool, iar lupta a început de la 11 ani. Fiind singur la părinți, care și erau artiști, la 16 Tom Hardy consuma cocaină și era arestat mai tot timpul. Acesta s-a luptat cu dependența de droguri până în 2003, când a fost aproape de moarte.

Actorul a fost găsit în apartamentul său într-o baltă de sânge, după o supradoză. De atunci, Tom și-a îndreptat atenția către viața personală.

Și-a făcut debutul în cinematografie în 2001 și a câștigat numeroase premii, fiind și un bun actor de teatru. De asemenea, a fost nominalizat la Oscar pentru cel mai bun actor în rol secundar pentru personajul din „The Revenant”.

Tom Hardy este căsătorit cu actrița Charlotte Riley, pe care a cunoscut-o pe platourile de filmare și cu care are doi copii, actorul mai având un băiat dintr-o relație anterioară.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: