Redactia.ro
Home » Știri » Toma, fiul adoptiv al lui Horia Brenciu a împlinit 10 ani. Ce urare emoționantă i-a făcut artistul

Toma, fiul adoptiv al lui Horia Brenciu a împlinit 10 ani. Ce urare emoționantă i-a făcut artistul

Toma, fiul adoptiv al lui Horia Brenciu a împlinit 10 ani

Horia Brenciu este cunoscut atât pentru talentul său muzical, cât și pentru prezența sa ca prezentator de televiziune și jurat la diverse show-uri de talente. În plan personal, Horia Brenciu este căsătorit cu producătoarea de televiziune Alice Dumitrescu, alături de care formează o familie frumoasă și numeroasă.

Băiatul adoptat al lui Horia Brenciu a împlinit 10 ani

Cuplul are patru copii: Toma, care este înfiat, Mina, copilul lor biologic, și Maria și Andreea, fiicele lui Alice Dumitrescu dintr-o căsnicie anterioară.

Toma, fiul adoptat al lui Horia Brenciu a împlinit 10 ani. Pe rețelele de socializare, prezentatorul TV a postat mai multe fotografii cu Toma, în dreptul cărora a scris o urare emoționantă. Băiețelul a fost adoptat de artist și soția lui înainte să vină pe lume, iar povestea este una de-a dreptul impresionantă. Iată cum arată acum fiul adoptiv al lui Horia Brenciu!

Povestea emoționantă a adopției lui Toma

Horia Brenciu are o familie numeroasă și fericită, alături de soția sa, Alice, și cei patru copii. Povestea adopției lui Toma este una impresionantă și plină de emoție.

„Toma a venit la noi fără să căutăm neapărat un copil. Dumnezeu ni l-a dat printr-un concurs de împrejurări favorabile. Atunci am înțeles, o dată-n plus, că dacă ți-e dat să primești ceva, totul se poate împlini. Auzisem de la niște cunoștințe de familie despre o tânără domnișoară care voia să avorteze și atunci am făcut toate demersurile.

Am zis, ‘Nu-l avortează, îl vrem noi!’. Soția mea a fost cu ea peste tot. Era minoră. I-am asigurat toate elementele unei nașteri normale. După ce a născut, Alice l-a adus acasă. Am făcut toate hârtiile necesare”, a povestit Horia Brenciu la emisiunea „Profesioniștii”.

Toma, o minune în viața familiei Brenciu

Pentru Horia Brenciu și familia sa, Toma este o adevărată binecuvântare. Deși nu l-a purtat Alice în burtă, Toma este băiatul lor din clipa în care a venit pe lume.

„Toma este băiatul nostru. Este adevărat că nu l-a purtat Alice în burtă, însă este băiatul nostru din clipa în care a venit pe lume. Este o minune de copil, este inteligent, talentat la cântat și la fotbal și extrem de iubitor.

Este dragostea noastră și a tuturor celor care-l cunosc. Dumnezeu este mare și ne-a dat acest dar minunat, pe lângă celelalte trei fete. Sunt un om bogat și-i mulțumesc, din tot sufletul meu, lui Dumnezeu pentru comorile mele“, povestește cu mândrie Horia Brenciu.

Recent, Toma a împlinit vârsta de 10 ani. Pe rețelele de socializare, Horia Brenciu a postat mai multe fotografii cu fiul său, însoțite de o urare emoționantă. Povestea adopției lui Toma este cu adevărat impresionantă și arată cât de mult înseamnă acest copil pentru familia Brenciu.

Horia Brenciu continuă să fie activ în industria muzicală și în televiziune

El are în plan să lanseze noi proiecte muzicale și să continue să participe la diverse emisiuni de televiziune. De asemenea, Horia își dorește să petreacă cât mai mult timp cu familia sa și să se bucure de fiecare moment petrecut alături de cei dragi.

Povestea de viață a lui Horia Brenciu este una plină de realizări și emoții. De la cariera sa de succes în muzică și televiziune, până la rolul său de tată dedicat, Horia Brenciu este un exemplu de devotament și pasiune. Adopția lui Toma și relația cu celelalte fete arată cât de importantă este familia pentru el și cât de mult își dorește să fie un tată bun și prezent.

Cu o carieră în plină ascensiune și o familie unită, Horia Brenciu continuă să fie o figură iubită și respectată în lumea artistică din România. Povestea sa este un exemplu de iubire, dăruire și speranță, arătând că, indiferent de dificultăți, familia și dragostea sunt cele mai prețioase lucruri în viață.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: