Redactia.ro
Home » Monden » Toni Grecu, internat la spital, după ce s-a infectat cu coronavirus. Starea sa de sănătate este îngrijorătoare!

Toni Grecu, internat la spital, după ce s-a infectat cu coronavirus. Starea sa de sănătate este îngrijorătoare!

Toni Grecu, internat la spital, după ce s-a infectat cu coronavirus.

Toni Grecu, internat la spital, după ce s-a infectat cu coronavirus. Cunoscutul prezentator și realizator Tv, Toni Grecu, a fost internat în stare gravă la spital, după ce s-a infectat cu COVID19. Potrivit surselor medicale, starea de sănătate a vedetei nu este bună!

Toni Grecu, internat la spital, după ce s-a infectat cu coronavirus. Starea sa de sănătate este îngrijorătoare!

Toni Grecu, internat la spital, după ce s-a infectat cu coronavirus. Potrivit Gândul.ro, cunoscutul prezentator Toni Grecu, a ajuns la spital în stare gravă, după ce a fost confirmat cu noul coronavirus. În prezent, realizatorul TV se află internat la Institutul Național de Boli Infecțioase ”Prof. Matei Balș din Capitală! Conform surselor medicale, stare de sănătate a lui Toni Grecu nu este deloc una bună. Se pare că la patru zile după ce a acuzat primele simptome ale virusului,acesta a fost internat la Terapie Intensivă, simțindu-se din ce în ce mai rău.

La finalul anului trecut, Toni Grecu declara că îi este foarte dor de perioada în care străzile erau pline în fiecare zi de oameni și nimeni nu era îngrijorat. De asemenea, prezentatorul TV declara că pleacă în fiecare dimineață de acasă, din obișnuință, pentru că nu-și poate imagina cum e să stai atât de mult timp în casă, cu toate că nu lucrează nicăieri. ”Referitor la telemuncă. Eu plec in fiecare dimineaţa de acasă din reflex. Mă duc in parcare, iau maşina si mă duc la muncă. Partea proasta este ca eu nu sunt angajat nicaieri. Mă plimb prin oraş, mă uit la clădirile de birouri care-s goale acuma si îmi imaginez ce frumos era când erau pline de viaţă, cu oameni frumos îmbrăcaţi, bărbaţii cu cravate şi femeile cu tocuri, intrând veseli dimineaţa si ieşind trişti seara. Nu mai ai tu o şuetă, un chiul, o glumă, o hărţuire, un teambuilding alcoolic la Sinaia din care să vii mort”, spunea Toni Grecu.

Toni Grecu, fondatorul Divertis

Toni Grecu este unul dintre cei trei fondatori ai grupului umoristic Divertis. Tatăl acestuia era tehnician energetician la o întreprindere agricolă, în timp ce mama sa era croitoreasă de lux a Iașului, fiind foarte căutată și respectată. Prezentatorul a absolvit Colegiul „Costache Negruzzi” din Iași și a urmat cursurile Facultății de Electronică și Telecomunicații din Iași, formând cu Doru Antonesi și Florin Viorel Constantin trupa umoristică Divertis. De asemenea, Toni Grecu a mai făcut parte din grupurile Asterisc și Ars Amatoria. La scurt timp, la repartiție alege un post de inginer de telecomunicații la Bacău și a lucrat într-un post mascat la telefoane pentru poșta din Comănești. Aici a lucrat șase luni după care s-a mutat la București unde a lucrat la Fabrica de Calculatoare Electronice Felix. În anii ’80, susține cu Divertis mai multe turnee prin țarp, în cadrul Cenaclului Flacăra, iar succesul formației continuă și în anii 90, debutând pe micul ecran la TVR. Din 1999,

Divertis ajunge la PRO TV, apoi la Antena 1 cu Toni Greuc prezentator și scenarist. În 1995 a prezentat Cerbul de Aur, iar alături de Adrian Onciu a scris scenariul comediei „S-a furat mireasa”. Toni Grecu a mărturisit că spectacolul din Canada, pe care l-a susținut, a fost unul dintre cele inedite, deoarece au avut doar 2 specatori, dintre care unul era în stare de ebrietate.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: