Redactia.ro
Home » Știri » Toni Iuruc, prima reacţie după reducerea suspendării Simonei Halep: „Doamne ajută! Mă bucur pentru ea”

Toni Iuruc, prima reacţie după reducerea suspendării Simonei Halep: „Doamne ajută! Mă bucur pentru ea”

Toni Iuruc, prima reacţie după reducerea suspendării Simonei Halep: „Doamne ajută! Mă bucur pentru ea"

Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) a emis o decizie surprinzătoare prin reducerea suspendării Simonei Halep de la 4 ani la doar 9 luni. Această schimbare majoră în situația sportivei a stârnit reacții puternice în lumea tenisului, iar fostul soț al Simonei Halep, Toni Iuruc, și-a exprimat opinia în exclusivitate pentru public.

Reducerea suspendării Simonei Halep

Această decizie a TAS-ului deschide calea pentru întoarcerea Simonei Halep în circuit mult mai devreme decât se aștepta. Din octombrie 2022 până în prezent, Halep a fost suspendată din competiții, iar această reducere a suspendării o va permite să revină pe terenul de tenis încă din acest moment.

Toni Iuruc, prima reacţie după reducerea suspendării Simonei Halep

Într-un interviu recent, Toni Iuruc a fost întrebat despre decizia TAS-ului și despre opinia sa cu privire la această schimbare în situația Simonei Halep. El a afirmat că reducerea suspendării este o decizie normală, menționând că întotdeauna a avut încredere în nevinovăția sportivei. Iuruc a exprimat un sentiment de bucurie pentru fosta parteneră de viață, declarând:

„Este o veste foarte bună, dar vă rog să mă înţelegeţi că nu aş vrea să comentez despre viaţa profesională a doamnei Halep. Aşa cum am declarat din urmă cu doi ani, eu cred că este o decizie normală.

Doamne ajută! Mă bucur pentru ea şi atâta tot. Dar mai mult decât atât, vă rog să mă înţelegeţi, nu am ce să spun. Da, este o normalitate!”, a spus Toni Iuruc pentru FANATIK.

Întoarcerea pe terenul de tenis

Cu această reducere a suspendării, Simona Halep poate reveni în competițiile oficiale mai devreme decât anticipase. Această veste vine într-un moment crucial pentru cariera sa, iar întoarcerea pe terenul de tenis este așteptată cu mare interes de către fani și comunitatea tenisului în ansamblu.

„Ziua de astăzi este marcată de un moment esențial, când tribunalul și-a pronunțat verdictul, confirmând poziția mea și aducând claritate acestui capitol:
(1) Într-o hotărâre unanimă, tribunalul a înlăturat orice abatere privind acuzațiile de dopaj.
(2) De asemenea, s-a stabilit în unanimitate că incidentul nefericit al testului pozitiv la roxadustat a rezultat din contaminarea accidentală a suplimentului, ceea ce a condus la o sancțiune redusă de nouă luni.
(3) În plus, tribunalul a solicitat ITIA să mă despăgubească cu 20.000 CHF
În mijlocul acestei călătorii provocatoare, credința mea neclintită în integritatea adevărului și în principiile dreptății a fost călăuza mea. În ciuda faptului că m-am confruntat cu acuzații descurajante și o opoziție formidabilă, starea mea a fost ancorată în convingerea mea neclintită de a fi un sportiv curat. Această încercare a fost o dovadă a rezistenței, iar triumful adevărului este o justificare dulce-amăruie care, deși amânată, este extrem de îmbucurătoare.
Îmi exprim sincera recunoștință echipei mele juridice, a cărei credință fermă și dăruire excepțională au fost esențiale în depășirea acestei perioade tulburi. În egală măsură, sponsorii mei, fanii fideli și câțiva concurenți au fost pilonii mei de susținere, oferindu-mi sprijin și solidaritate neclintită.
Sprijinul copleșitor din partea atâtor români mi-a întărit hotărârea, permițându-mi să susțin această cauză până la o concluzie pe bună dreptate și onorabilă.
Aștept cu nerăbdaresă întorc această pagină și să mă alătur circuitului cu o vigoare reînnoită și un spirit revigorat.
Cu dragoste și recunoștință,
Simona „, a scris Simona, pe Instagram, alături de trei fotografii, alături de cele două trofee de Grand Slam pe care le-a cucerit în carieră.

Sursa foto: ziarobiectiv.ro

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: