Redactia.ro
Home » Monden » Toni Iuruc suferă în continuare după Simona Halep. Cum arată omul de afacri după divorțul de sportivă

Toni Iuruc suferă în continuare după Simona Halep. Cum arată omul de afacri după divorțul de sportivă

Toni Iuruc, în vârstă de 44 de ani, se află încă în proces de recuperare după divorțul dureros de Simona Halep. Sâmbătă seara, omul de afaceri s-a aflat la Uanderful, probabil pentru a-și distra puțin, dar, ca de obicei, a plecat singur.

Cu un an în urmă au apărut poze care îl arătau pe Toni Iuruc singur și gânditor, semn că separarea de Simona Halep l-a afectat profund. Cu toate acestea, prietenii îi sunt alături și încearcă să-l ridice moralul.

Cum arată Toni Iuruc, după divorțul de Simona Halep

În fiecare ocazie, îl invită să iasă la distracție, sperând că afaceristul își va găsi un nou suflet pereche. Cu toate acestea, până acum, norocul nu a fost de partea lui. Totuși, este important de menționat că Toni Iuruc este o prezență constantă în cluburile de noapte.

Împreună cu două cupluri, Toni Iuruc s-a relaxat la Uanderful în weekend-ul recent trecut. Cu toate acestea, nu a căzut în ispită și nu a flirtat cu nicio tânără. A fost foarte cuminte în club, nici măcar nu a dansat, și, mai surprinzător, nu a consumat alcool. A preferat doar să petreacă timpul cu cei veniți cu el.

La ora 2:30 dimineața, Toni Iuruc a decis să plece acasă pentru odihnă. Ca de obicei, a plecat singur, conducându-și mașina personală, conform imaginilor surprinse de CANCAN.RO.

Toni Iuruc, ghinionist în amor

Toni Iuruc și Simona Halep s-au căsătorit civil pe 15 septembrie 2021, urmând să serbeze la Fratelli, un local de lux din Mamaia. La eveniment, care a reunit în jur de 300 de persoane, au fost invitați artiști precum Loredana, Holograf și trupa de muzică macedonească Pindu.

În ceea ce privește viața sentimentală, Toni Iuruc pare să aibă un ghinion cronic. Afaceristul pare să fie lovit de un blestem al căsătoriilor eșuate, toate sfârșindu-se într-un interval relativ scurt de timp. Simona Halep a fost cea mai recentă soție, dar Toni Iuruc a mai fost căsătorit de două ori anterior. Prima soție a fost Alina, dar căsnicia lor nu a durat mult. A doua soție a fost Liana, dar legătura lor s-a rupt rapid după cununia civilă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: