Redactia.ro
Home » Sport » Toni Petrea, instalat la FCSB! De ce nu îl vrea Becali pe Gabi Tamaș

Toni Petrea, instalat la FCSB! De ce nu îl vrea Becali pe Gabi Tamaș

toni petrea, Gabi Tamas, fcsb

Toni Petrea a fost instalat astăzi, în funcția de antrenor al celor de la FCSB. Petrea îl înlocuiește pe Bogdan Vintilă, care a fost destituit din cauza rezultatelor slabe.

Fostul secund al lui Laurențiu Reghecampf, Toni Petrea a venit împreună cu Thomas Neubert. Din staff mai fac parte Horea Codrean, preparatori fizic, Ovidiu Petre, analist, și Marius Popa, antrenori cu portarii. Antrenorul a mai fost la FCSB de două ori. Din postura de secund a antrenat în perioada 2012 – 2014 și în 2016. Toni Petrea va sta pe banca celor de la FCSB, la meciul de sâmbătă cu CFR Cluj.
Anton Petrea şi-a început cariera de antrenor în 2011, la Snagov. A devenit apoi secundul lui Laurenţiu Reghecampf și l-a însoțit pe acesta la toate echipele. Chiajna, FCSB şi la Al Wasl Dubai, în Emiratele Arabe Unite. A fost mijlocaș și a jucat la mai multe echipe din Divizia B. Electromagnetica, Juventus București, Rapid II, CS Otopeni și FC Snagov.

Gigi Becali a anunțat de ce nu îl vrea pe Tamaș

Gabi Tamaș este liber de contract, după ce a plecat de la Astra. Inițial semnase prelungirea contractului, apoi s-a răzgândit. Se pare că Tamaș a primit oferte de la Rapid și Dinamo, dar deocamdată nu a hotărât unde va juca. Gigi Becali a declarat că el nu îi va face nicio ofertă, chiar dacă îl consideră un om admirabil.

„Tamaș e un jucător de valoare, un om extraordinar, dar cine nu respectă disciplina nu are ce căuta la mine la echipă. Bine, el nu era indisciplinat, dar când îi vine lui, la două-trei luni, țaca țaca…Poți să-i faci tu ce vrei, să-l legi în lanțuri groase, le rupe! N-ai ce să faci! E patimă grea asta, țaca țaca, dar el e super om”, a declarat Gigi Becali.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: