Redactia.ro
Home » Sport » Gigi Becali caută antrenor! Cine este favorit!

Gigi Becali caută antrenor! Cine este favorit!

fcsb, gigi becali, bogdan vintilă,

Gigi Becali a decis să-l înlocuiască pe Bogdan Argeș Vintilă, după ce FCSB a ieșit din lupta pentru titlu. Nu îl dă însă afară. Poate rămâne secund sau antrenor la echipa a doua.

În urmă cu aproape două săptămâni, Gigi Becali îl asigura pe antrenor că poate să rămână la echipă atât timp cât își dorește. S-a răzgândit însă, după ce echipa nu a reușit să câștige niciun meci de la reluarea campionatului. În plus nu mai are nicio șansă la titlu.

„Domnul a dat, Domnul a luat”, a declarat Bogdan Vintilă după egalul cu Botoșani.

”I-am spus lui Vintilă că voi face schimbari la staff. Asta să fie clar pentru el. Îi voi propune să rămână antrenor secund sau să îmi preia echipa a doua. Nu îl voi lăsa pe drumuri”, a spus Becali pentru Prosport.

Omul de afaceri s-ar fi orientat rapid și ar vrea să-l aducă pe unul dintre secunzii lui Reghecampf, Anton Petrea. Acesta tocmai și-a încheiat contractul cu Al Wasl. Becali vrea să mai aducă un om din echipa antrenorului. Este vorba despre preparatorul fizic, Thomas Neubert, după ce Marius Dima a refuzat să semneze prelungirea contractului.

Cine este Toni Petrea

„Să vedem ce va face Meme cu Neubert, pentru că el se ocupă să discute venirea lui. Și o să luăm curând o decizie. Reghe mi-a zis că mă ajută oricând, dar poate vine altcineva de la el. Poate vine Toni! Toni Petrea! „, a declarat Gigi Becali, pentru Fanatik.

Anton Petrea şi-a început cariera de antrenor în 2011, la Snagov. A devenit apoi secundul lui Laurenţiu Reghecampf și l-a însoțit pe acesta la toate echipele. Chiajna, FCSB şi la Al Wasl Dubai, în Emiratele Arabe Unite. A fost mijlocaș și a jucat la mai multe echipe din Divizia B. Electromagnetica, Juventus București, Rapid II, CS Otopeni și FC Snagov.
Până când Gigi Becali va decide ce antrenor să aducă, cel mai probabil secundul Mihai Pintilii ar putea asigura interimatul până la finalul acestui sezon. Bogdan Argeș Vintilă a preluat-o pe FCSB anul trecut în luna august. Atunci, Becali a încercat să convingă mai mulți antrenori să vină la echipă, dar toți au refuzat oferta.

Loading...