Redactia.ro
Home » Sport » FCSB, la 10 puncte de liderul Universitatea Craiova

FCSB, la 10 puncte de liderul Universitatea Craiova

fcsb, FC Botoșani, gigi becali

“Mă dezgustă atitudinea jucătorilor”, a spus Gigi Becali, după ce FCSB a terminat doar la egalitate, 1-1 cu FC Botoșani.

FCSB a mai făcut un pas greșit și șansele la titlu sunt practic inexistente. Vicecampioana nu a reușit nicio victorie de la reluarea campionatului. Florinel Coman a deschis scorul, după 13 minute. La numai trei minute distanță Iulian Cristea și-a lăsat echipa în 10 oameni, după ce a fost eliminat. Țigănașu a fost cel care a înscris golul egalizator cu o execuție mai rar întâlnită la un fundaș. Când mai erau 4 minute din joc, Florin Tănase a ratat incredibil.

Gigi Becali:”Am ajuns o echipă de pluton”

Gigi Becali este furios. Echipa sa nu poate învinge pe nimeni. În plus latifundiarul spune că prestațiile din ce în ce mai proaste ale jucătorilor îl vor costa. Nimeni nu va mai dori să cumpere jucători de la FCSB.

”Am ajuns echipă de pluton, cad pe jos, neantrenați, nu poți să îmi dau seama ce e. Cred că nu sunt bine antrenați. Nu mai joacă. Când intră nu mai joacă bine. Nu pot să îmi dau seama ce se întâmplă. Nu am ce măsuri să iau. Ce să fac eu, nu e meseriea mea. Ce să îi mai zic și lui Vintilă, săracu, nu am ce să îi mai zic. Nu iau în calcul înlocuirea lui, deocamdată nu. Nu e problemă de schimbat Vintilă”, a declarat Gigi Becali imediat după meci.

Florinel Coman știe cum ar putea să-și revină echipa.

”Am dat totul pentru echipă, dar îmi pare rău că nu am obținut mai mult. Echipa face meciuri foarte proaste, nu reușim să ne trezim. Cred că o victorie ne va scoate de unde suntem. Am pierdut un meci la Cluj, pe care niciodată nu ar fi trebuit să-l pierdem. Am plecat cu un dezavantaj. Apoi, 2-0 cu Astra, ne-au întors, Gaz Metan ne-a egalat în minutul 92. Nu ne regăsim”, a declarat atacantul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: