Redactia.ro
Home » Știri » Top 10 costume la modă de Halloween în 2021

Top 10 costume la modă de Halloween în 2021

GALERIE FOTO (10) Top 10 costume la modă de Halloween în 2021

Halloween-ul se sărbătorește în fiecare an pe data de 31 octombrie. Această sărbătoare a devenit foarte populară în ultimii ani și în România. Anul acesta, costumele sunt inspirate din filmele și seriale care au devenit foarte populare. 

Top 10 costume la modă de Halloween în 2021

Dacă înainte erau la modă costumele clasice de fantomă, vampir, vârcolacsau zombie. Acum, tinerii aleg să poarte costume inspirate din pelicule celebre care au făcut furori pe internet în decursul anului.

1. Among Us

Este jocul pandemiei! Chiar și anul trecut am avut costume colorate de cosmonauți la mai toate petrecerile de Halloween, dar nu s-a găsit impostorul. Toți cei prezenți la petrecere vor fi suspecți!

2. Squid Game

După jocul pandemiei, nu putea lipsi nici serialul pandemiei. Sau, ca să nu exagerăm, putem să spunem „unul dintre serialele pandemiei”. E foarte simplu de confecționat, e foarte la modă și îl va avea toată lumea. Ai nevoie de un trening și de un număr de identificare.

3. Cruella

Alb și negru. Două culori simple cu care poți atrage toate privirile dacă te costumezi în Cruella DeVil. Nu ai nevoie și de dalmațieni, îi poți lăsa acasă. Ai nevoie doar de o perucă jumătate albă, jumătate neagră și de o rochie foarte sexy!

4. Joker

Unul dintre cei mai celebri răufăcători din 2021, Joker este unul dintre personajele preferate pentru petrecerea de Halloween. Lumea încă a rămas în spiritul filmului care l-a înviat și a spus povestea lui Arthur Fleck înainte de a deveni Joker.

5. Spider-Man

Știm că am zis că vă dăm doar costume care sunt la modă în 2021 iar Spider-Man e prezent la toate petrecerile de Halloween de când erai copil. Da, așa este. Dar în decembrie se lansează Spider-Man: No Way Home, așa că nu ai cum să ratezi șansa asta!

6. Black Widow

Dacă ești roșcată sau ai o perucă și un costum ca al ei, Black Widow poate fi personajul tău pentru petrecerea de anul acesta.

^

7. Catwoman

Da, Catwoman a fost, este și va fi unul dintre cele mai întâlnite costume de Halloween. Deși nu multă lume știe povestea personajului, este foarte ușor de gâsit un costum precum al ei. Unde mai pui că apare și în seria Gotham pe lângă multe alte personaje?

8. Black Panther

Costumul lui Black Panther va fi prezent, cu siguranță, la cele mai multe petreceri de Halloween. Nu doar pentru că Black Panther: Wakanda Forever este în lucru chiar acum, dar mai ales în semn de tribut pentru Chadwick Boseman.

9. Pennywise din It: Chapter Two

Cel mai probabil nu există nimic mai înfricoșător decât Pennywise umblând pe străzi în seara de Halloween. Știm că filmul It: Chapter Two a apărut în 2017, dar este unul dintre cele mai populare filme de groază apărute în ultimii ani și se ține bine chiar și în 2021.

10. Mandalorian

După un final atât de tare al sezonului 2, fanii așteaptă cu nerăbdare sezonul 3 care ar trebui să apară undeva prin 2022. Dacă vrei să pari de pe altă lume, Din Djarin trebuie să fie costumul tău pentru petrecerea de anul acesta!

Cum s-au costumat vedetele din România de Halloween în 2021

Nici vedetele de la noi nu au pierdut timpul și au profitat de această zi pentru a se costuma în cele mai uimitoare costume de Halloween. Printre cei care au ales să se distreze costumându-se se află Andra Măruță cu soțul și copiii, Cristina Ștefania, Roxana Nemes, Dorian Popa și Ema Uta.

Andra a optat pentru un costum de grup și s-a costuma alături de Cătălin Măruță și cei doi copii ai lor, Eva și David. Aceștia s-au costumat în Familia Adams și au arătat excepțional!

@andraSă anunțe cineva Familia Addams că anul ăsta Familia Măruță este mai ÎNSPĂIMÂNTĂTOARE 🤣🎃 #addamsfamily @evamaruta @davidmaruta @catalinmaruta♬ original sound – rebecca zamolo

De asemenea, legat de zvonurile apărute recent în care Andra a fost întrebată dacă ea și Cătălin divorțează, artista a primit un comentariu la Tik Tok-ul postat în care un fan a întrebat-o dacă cei doi s-au despărțiti. Vedeta i-a răspuns într-un ton ironic: ”Da, doar că ne-am întâlnit din greseală prin casă costumați de Halloween și am zis să filmăm un tik tok”.

Cristina Ștefania a ales să surprindă din nou print-un costum sexy și extravagant. Aceasta s-a costumat într-un vampi foarte sexy și a atras toate privirile.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by STEFANIA (@cristinaa.stefaniaa)

Dorian Popa a ales să meargă pe subiectul cel mai discutat din mediul online din ultima perioadă și a ales tema serialului ”Squid Game”. Machiajul lui a fost extraordinar și se vede că a muncit foarte mult pentru acest Halloween.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dorian Popa (@eusuntdorian)

Ema Uta și Roxana Nemeș au ales să fie sexy ca întotdeauna și s-au costumat în Pocahontas și Cat Woman. De asemenea, Roxana a ales să se fotografieze cu soțul ei, care a ales să fie un vampir fioros.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by • Roxana Nemes • (@roxananemes)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ema Uta (@emauta)

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: