Redactia.ro
Home » Știri » Cele mai înfricoșătoare filme pe care să le vezi în noaptea de Halloween

Cele mai înfricoșătoare filme pe care să le vezi în noaptea de Halloween

Cele mai înfricoșătoare filme pe care să le vezi în noaptea de Halloween

Cele mai înfricoșătoare filme pe care să le vezi în noaptea de Halloween. Anul acesta ai prilejul să vizionezi câteva filme clasice care o să-ți facă pilea de găină. 

Cele mai înfricoșătoare filme pe care să le vezi în noaptea de Halloween

Cum poate fi cel mai frumos celebrată sărbătoarea de Halloween dacă nu cu un film pe care să îl vizionezi împreună cu toată gașca de prieteni, dar și cu copii în preajmă? Ți-am pregătit o listă cu cele mai bune filme de Halloween pe care îți recomandăm să le vezi în următoarea perioadă.

Hocus Pocus (1993)

Film horror, dar mai mult o comedie care, cu siguranță, ne va dispune în noaptea de Halloween. Chiar dacă la lansare filmul nu a avut un succes critic, Hocus Pocus a devenit ulterior cunoscut din transmisiile Disney Channel și FreeForm, fosta familie ABC.

Scream

Amestecul de umor negru și mister face din acest film de Halloween unul dintre cele mai captivante producții de gen. În film, un ucigas în serie hărțuiește un grup de tineri. Pericolele apar din toate părțile, dar ei nu se lasă înfrânți. Sydney Prescott trece prin momente grele în viața sa: încă nu si-a revenit după ce mama ei a fost omorâtă și violată cu un an în urmă, iar acum una din prietenele ei a fost ucisă de un nebun îmbrăcat într-un costum de Halloween, care o hărțuia cu telefoane în mijlocul nopții. Acum, Sydney primește apeluri asemănătoare și este atacată de același nebun mascat. De partea sa nu este decât Tatum, o foarte bună prietenă, si fratele acesteia, Dewey. Cât despre criminal, poate fi oricare din prietenii ei.

Halloween (1978)

Filmul clasic de groază Halloween își concentrează acțiunea în jurul omorurilor săvârșite de Michael Myers, devenit o figură foarte cunoscută în rândul ficțiunii horror. La vârsta de doar șase ani, în noaptea de Halloween a anului 1963, Michael își ucide sora mai mare și, ca urmare, e internat într-un spital de psihiatrie. De îngrijirea băiatului se ocupă psihiatrul pediatru dr. Sam Loomis (Donald Pleasence). Opt ani de tratament îl convinge pe acesta că Michael Myers reprezintă răul pur, un adevărat „Boogeyman”. După încă șapte în care este ținut închis, într-o încercare de transfer a acestuia, el reușește să evadeze. Și în noaptea de Halloween se întoarce acasă, unde începe să terorizeze tineri, precum Laurie Strode (Jamie Lee Curtis).

Beetlejuice

Din cauza unui cățeluș, proaspăt-căsătoriții Adam și Barbara Maitland sunt uciși într-un accident de mașină și ajung în Rai, unde au neplăcuta surpriză să constate că birocrația e în floare, așa încât au fost înscriși pe o lungă listă de așteptare. Până să-și primească aripile de îngeri, timp de 50 de aniș ei trebuie să locuiască în continuare în vechea loc casă, dar ca fantome. Casa însă e ocupată acum de o pereche de yuppy, Charles și Delia Deetz, pe care fantomele nu reușesc să-i sperie cu una. cu două. Deci, în disperare de cauză, e angajat un specialist pentru acest lucru – Beetlejuice, un tip roșcovan și cu dinți stricați, care se dovedește a nu fi la înălțimea misiunii, mai ales că se îndrăgostește de fiica noilor proprietari, adolescenta Lydia. Filmul a fost premiat cu Oscarul pentru cel mai bun machiaj.

Edward Mâini-de-Foarfece

Un personaj complet diferit față de altele, deoarece Edward este creația unui inventator, care nu reușește să își finalizeze opera. Acesta moare înainte de a-i termina mâinile și personajul rămâne cu foarfece în loc de palme.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: