Redactia.ro
Home » TV » Top 10 filme de dragoste de pe Netflix, în 2024

Top 10 filme de dragoste de pe Netflix, în 2024

Netflix

Indiferent de anotimp sau stare de spirit, o seară petrecută în fața televizorului urmărind un film de dragoste poate fi întotdeauna o alegere perfectă. Cu servicii de streaming precum Netflix, avem acces la o gamă largă de filme romantice care ne pot topi inimile și ne pot ridica moralul. Iată cele mai bune 10 filme de dragoste disponibile pe Netflix în 2024.

„To All the Boys I’ve Loved Before”

Această comedie romantică adorabilă este bazată pe romanul cu același nume. Filmul urmărește povestea lui Lara Jean Covey, o adolescentă care scrie scrisori de dragoste secrete către toți cei de care a fost vreodată îndrăgostită. Când scrisorile sunt trimise fără voia ei, viața lui Lara Jean se complică în moduri amuzante și romantice.

„The Notebook”

„The Notebook” este un clasic al genului, o poveste epică de dragoste între doi tineri din clase sociale diferite. Aceștia se îndrăgostesc nebunește, dar sunt despărțiți de circumstanțe. Cu Ryan Gosling și Rachel McAdams în rolurile principale, acest film este garantat să vă facă să plângeți și să zâmbiți în același timp.

„La La Land”

O altă capodoperă modernă, „La La Land” este o poveste de dragoste muzicală despre doi tineri artiști. Aceștia se îndrăgostesc în timp ce își urmăresc visurile în Hollywood. Cu o coloană sonoră captivantă și momente vizuale impresionante, acest film este o experiență cinematografică de neuitat.

„Before Sunrise”

Această dramă romantică delicată urmărește întâlnirea spontană dintre doi străini, Jesse și Celine, pe un tren din Europa. În timp ce se plimbă prin Viena, cei doi își dezvăluie visele, temerile și dorințele, creând o legătură profundă într-o singură noapte magică.

„Pride and Prejudice”

Adaptarea cinematografică a celebrului roman al lui Jane Austen, „Pride and Prejudice” urmărește povestea lui Elizabeth Bennet și a lui Mr. Darcy. Ei sunt doi tineri cu personalități opuse, care își descoperă dragostea unul pentru celălalt în ciuda prejudecăților și a convențiilor sociale.

„Silver Linings Playbook”

O dramă romantică contemporană cu un strop de nebunie, „Silver Linings Playbook” spune povestea lui Pat și a lui Tiffany. Pat este un bărbat recent externat dintr-o instituție mentală, și Tiffany, o tânără văduvă cu propriile ei lupte. Când cei doi se întâlnesc, începe o călătorie imprevizibilă către vindecare și iubire.

„The Fault in Our Stars”

Adaptarea bestseller-ului lui John Green, „The Fault in Our Stars”, urmărește povestea lui Hazel Grace Lancaster și a lui Augustus Waters. Hazel este o adolescentă cu cancer în stadiu terminal. Augustus Waters este un băiat charismatic pe care-l întâlnește la un grup de suport pentru pacienți. Împreună, cei doi descoperă că dragostea poate fi găsită și în cele mai neașteptate locuri.

 „Eternal Sunshine of the Spotless Mind”

Un film de dragoste psihologic cu o poveste unică, „Eternal Sunshine of the Spotless Mind” urmărește povestea lui Joel și Clementine. Ei sunt doi foști iubiți care își șterg amintirile unul despre celălalt după o despărțire dureroasă. În timpul procesului, Joel își dă seama că nu vrea să-și piardă amintirile despre Clementine și luptă pentru a le păstra.

 „500 Days of Summer”

„500 Days of Summer” este o poveste de dragoste nonconformistă care explorează relația tumultoasă dintre Tom și Summer. Tom este un bărbat romantic fără speranță, și Summer, o femeie care nu crede în dragoste adevărată. Filmul are o structură narativă neobișnuită și momente comice și emoționante. Acest film este o explorare sinceră a iubirii și a inimilor frânte.

 „The Princess Bride”

„The Princess Bride” este o poveste de dragoste clasică și aventuroasă. Acțiunea urmărește aventurile lui Westley în încercarea de a-și recupera adevărata dragoste, Prințesa Buttercup. Cu o combinație de acțiune, comedie și romantism, acest film este un favorit atât pentru copii, cât și pentru adulți.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: