Redactia.ro
Home » TV » TOP 10 filme de pe HBO Max pe care nu trebuie să le ratezi anul acesta

TOP 10 filme de pe HBO Max pe care nu trebuie să le ratezi anul acesta

În anul 2024, HBO continuă să impresioneze cu o listă de filme captivante, de la comedii și drame până la aventuri și filme cu supereroi. Iată cele mai apreciate 10 filme care fac deja parte din grila prezentată de platforma HBO Max.

TOP 10 filme de pe HBO Max

„Barbie” (2024)

Regizat de Greta Gerwig și scris împreună cu Noah Baumbach, „Barbie” este o comedie fantasy care îi are în rolurile principale pe Margot Robbie și Ryan Gosling. Povestea urmărește călătoria de auto-descoperire a lui Barbie și Ken, care sunt expulzați din utopicul „Ținut Barbie” (Barbie Land) și pornesc într-o aventură plină de surprize.

„Elvis” (2022)

O incursiune în viața lui Elvis Presley, văzută prin prisma relației sale complicate cu managerul său, colonelul Tom Parker. Cu Austin Butler în rolul lui Elvis și Tom Hanks în rolul lui Colonel Parker, acest film promite să ofere o perspectivă nouă și captivantă asupra legendei muzicii rock and roll.

„Blue Beetle” (2023)

Povestea lui Jaime Reyes, un tânăr care devine supereroul Blue Beetle după ce intră în posesia unei relicve străvechi extraterestre, Cărăbușul. Cu puteri extraordinare și imprevizibile, Jaime trebuie să-și găsească scopul și să lupte împotriva răului.

„Don`t Worry Darling” (2022)

Într-o lume aparent perfectă din anii 1950, Alice și Jack încep să descopere crăpăturile din spatele fațadei, punând sub semnul întrebării tot ceea ce credeau despre societatea lor. Cu Daisy Edgar-Jones și Harry Styles în rolurile principale, acest film aduce o doză de mister și tensiune.

„The Flash” (2023)

Barry Allen se confruntă cu consecințele acțiunilor sale atunci când încercarea de a-și salva familia schimbă cursul istoriei, creând o lume fără supereroi. Într-o cursă contracronometru, Flash trebuie să repare greșelile trecutului pentru a salva viitorul planetei.

„No Hard Feelings” (2023)

O comedie romantică care urmărește povestea lui Maddie și a unui băiat introvertit, al cărui tată îi plătește pentru a petrece timp împreună. Cu Jennifer Lawrence în rolul principal, acest film promite să aducă un zâmbet pe fețele telespectatorilor.

„Black Adam” (2022)

Dwayne Johnson îl aduce la viață pe Black Adam, un anti-erou cu puteri atotputernice, într-o luptă împotriva Societății Justiției. Cu efecte speciale impresionante și acțiune captivantă, acest film de supereroi este unul dintre cele mai anticipate titluri ale anului.

„Whitney Houston: I Wanna Dance with Somebody” (2022)

Un omagiu adus vieții și carierei legendare a lui Whitney Houston, acest film explorează ascensiunea și căderea uneia dintre cele mai mari voci din istoria muzicii pop și R&B.

„The Fallout” (2022)

După o tragedie la școală, liceana Vada se confruntă cu consecințele emoționale, iar relațiile ei cu familia și prietenii se schimbă pentru totdeauna. Cu o interpretare emoționantă a subiectului sensibil al traumei adolescenței, acest film promite să fie o călătorie emoționantă.

„Meg 2: The Trench” (2023)

Jason Statham și Wu Jing se întorc într-o nouă aventură subacvatică, în care se confruntă cu megalodonii și cu amenințările adâncurilor oceanului. Cu suspans și acțiune la fiecare viraj, acest film promite să ofere o experiență captivantă pentru fanii genului.

Cu o gamă atât de variată de titluri, HBO Max continuă să ofere divertisment de calitate pentru toate gusturile în 2024. Aceste titluri sunt doar o parte din cele care vor să convingă telespectatorii să își facă abonament. De la drame captivante la aventuri pline de acțiune și comedii pline de umor, aceste filme sunt cu siguranță de neratat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: