Redactia.ro
Home » TV » TOP 10 filme de pe Netflix numai bune de urmărit cu întreaga familie

TOP 10 filme de pe Netflix numai bune de urmărit cu întreaga familie

Serile relaxante alături de familie nu pot fi nicium mai bune fără un film de pe Netflix care să fie potrivit pentru toate vârstele. Mai jos regăsiți un top al celor mai urmărite filme, majoritatea fiind cele de animație, dar care nu scapă lacrimile și râsetele adulților.

Indiferent de preferințele fiecăruia, aceste filme de animație sunt garantate să ofere momente de distracție și bucurie pentru întreaga familie în serile relaxante petrecute împreună. Așadar, pregătiți popcornul și bucurați-vă de o experiență cinematografică memorabilă alături de cei dragi!

TOP 10 filme de pe Netflix numai bune de urmărit cu întreaga familie

The BFG (2016)

Serile relaxante alături de familie nu pot fi completate mai bine decât cu acest film de aventură și prietenie. Marele Uriaș Prietenos (titlu original: The BFG) este un film american din 2016 regizat și co-produs de Steven Spielberg. Este primul film al lui Spielberg regizat pentru Walt Disney Pictures. Bazat pe romanul clasic al lui Roald Dahl, povestea urmărește călătoria unei fetițe orfane care se împrietenește cu un uriaș binevoitor și se alătură lui în lupta împotriva giganților care amenință lumea umană.

Chupa (2023)

O poveste emoționantă despre prietenie și aventură, care îl urmărește pe adolescentul Alex în căutarea adevărului despre creatura legendată, Chupacabra. Cu o distribuție captivantă și un mesaj puternic despre acceptare și curaj, acest film este perfect pentru întreaga familie.

Lorax, protectorul pădurii (2012)

Creatorii animației Despicable Me (Sunt un mic ticălos) și faimosul Dr. Seuss prezintă Lorax. Protectorul pădurii, o adaptare în 3D după povestea clasică a unei creaturi a pădurii care îi molipsește pe cei din jur cu puterea de a spera. Cu umor și inovație, acest film animat aduce la viață povestea clasică a lui Dr. Seuss despre importanța protejării mediului înconjurător. Cu voci celebre și animație captivantă, este o experiență plină de învățăminte și distracție pentru toți membrii familiei.

Kung Fu Panda 3 (2016)

În continuarea aventurilor lui Po, acest film aduce noi provocări și lecții despre prietenie și sacrificiu. După ce a scăpat Valea Liniștită de maleficul lord Shen, pașnicul și mâncăciosul Po se bucură de gloria faptelor sale de vitejie. Cu secvențe de acțiune impresionante și umor irezistibil, este un film pe care întreaga familie îl va iubi.

Sunt un mic ticălos (2017)

În al treilea film din îndrăgita serie, Gru și echipa sa se confruntă cu noi provocări și aventuri. Cu personaje adorabile și momente memorabile, acest film este o alegere perfectă pentru o seară relaxantă în familie. Asta doar după ce te asiguri că ai văzut și primele două filme. În al treilea film din seria atât de iubită, Gru îl întâlnește pe fratele său geamăn Dru, de mult pierdut, fermecător, vesel și mai de succes, care vrea să facă echipă cu el pentru un ultim furt criminal.

Băieții răi (2022)

În noua comedie de acțiune de la DreamWorks Animation, bazată pe seria de cărți best seller New York Times, o echipă criminală de haiduci patrupezi este pe cale să înfăptuiască cea mai provocatoare escrocherie de până acum – să devină cetățeni model. Cu o premiză amuzantă și personaje care îți atrag rapid atenția, acest film aduce un suflu nou genului de comedie de acțiune. Mesajul principal este despre prietenie și schimbare și se prezintă o experiență distractivă ce sigur vă va ține cu ochii ațintiți până la final.

Charlie și fabrica de ciocolată (2005)

Apeciatul regizor Tim Burton imprimă stilul său de o imaginație vie iubitei cărti clasice a lui Roald Dahl, Charlie si Fabrica de Ciocolată, despre un excentric producător de ciocolată, Willy Wonka (JOHNNY DEPP) și Charlie Bucket (FREDDIE HIGHMORE), un baiat cu suflet bun dintr-o familie saracă, care trăiește în umbra fabricii extraordinare a lui Wonka.O adaptare magică a cărții clasice, acest film îi poartă pe spectatori într-o călătorie plină de fantezie și aventură. Cu interpretări remarcabile și peisaje impresionante, povestea lui Roald Dahl vă va trece prin toate stările, cu suișuri și coborâșuri. Charlie dovedește că pasiunea și perseverența sunt cheile către  îndeplinirea tuturor dorințelor.

Orion și Întunericul (2024)

Cu o poveste captivantă și efecte vizuale impresionante, acest film explorează tema fricii și a curajului. Este o experiență captivantă pentru întreaga familie, care îi va purta într-o călătorie fantastică.

Hai să cântăm din nou (2021)

Noul capitol din franciza animată uimitoare produsă de Illumination sosește cu vise mari și melodii de succes spectaculoase, în timp ce mereu optimistul koala Buster Moon și tovarășii săi artiști se pregătesc să lanseze cea mai uimitoare extravaganță de până acum.Muzică incitantă și personaje memorabile, acest film aduce bucurie și optimism în casele noastre. Este o poveste despre perseverență și prietenie, care va fi apreciată de toată lumea. Dar pentru a face o legătură cât mai bună, cel mai bine ar fi să vă începeți seara cu primul film.

Singur acasă 2 – Pierdut în New York

Într-o continuare plină de aventură și umor, Kevin McCallister se confruntă cu noi provocări, dar cu aceleași personaje negative de „înfrânt”, de data aceasta în New York. Cu secvențe comice și momente tensionate, așa cum am fost obișnuiți încă din primul film, și acesta vine cu multe surprize și cu un deznodământ neașteptat. Twentieth Century Fox prezintă urmarea la comedia care s-a bucurat de un mare succes, filmul care se situează pe locul trei din punct de vedere al încasărilor din întreaga istorie a filmului artistic.~

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: