Redactia.ro
Home » TV » Top 10 filme seriale turcești pe care trebuie să le urmărești în 2024

Top 10 filme seriale turcești pe care trebuie să le urmărești în 2024

Serialele turcești au cucerit inimile telespectatorilor din întreaga lume datorită intrigilor captivante, dramelor intense și poveștilor de dragoste tulburătoare. Iată cele mai notabile seriale turcești care au rămas adânc în memoria fanilor și care merită trecute pe listă.

Top 10 filme seriale turcești pe care trebuie să le urmărești

Sen Çal Kapimi – Bate la Ușa Mea (2020-2021)

„Sen Çal Kapimi” este un amestec perfect de comedie și romantism. Povestea lui Eda și a lui Serkan Bolat încântă prin evoluția relației lor, de la conflictul inițial până la dezvoltarea unei legături de dragoste puternice. Povestea se întinde pe parcursul a 52 de episoade.

Çukur – Legea Familiei (2017-2021)

În inima Istanbulului, districtul Çukur este locul unde domina activitățile criminale. Familia Kocovali, cu regulile sale stricte, conduce această lume periculoasă, iar intrarea unui străin ar putea schimba totul.

Kara Sevda – Dragoste Infinită (2015-2017)

„Kara Sevda” urmărește povestea de dragoste tumultuoasă dintre Kemal și Nihan, care se confruntă cu obstacole aparent insurmontabile în căutarea fericirii lor.

Erkenci Kuş – Pasărea Matinală (2018-2019)

Sanem și Can, protagoniștii serialului, oferă o poveste de dragoste captivantă, în ciuda diferențelor sociale și a intrigilor care îi separă.

Mucize Doktor – Doctorul minune (2019-2021)

Acest serial remarcabil reprezintă povestea lui Ali Vefa, un chirurg autist cu abilități extraordinare, care demonstrează că nu există obstacol pe care nu îl poate depăși.

Ask Laftan Anlamaz – Dragoste fără cuvinte (2016-2017)

Hayat și Murat sunt prinși într-o poveste de dragoste interzisă. În ciuda diferențelor sociale și a obstacolelor ce le stau în cale, ei luptă pentru relația lor.

Protector – Protectorul Istanbulului (2018-2020)

„Protector” aduce o notă de fantezie în peisajul serialelor turcești, urmărind lupta lui Hakan împotriva forțelor malefice care amenință Istanbulul.

Istanbullu Gelin – Mireasa din Istanbul (2017-2019)

Drama și pasiunea definesc povestea lui Faruk și a miresei sale, o violonistă cu un statut social modest, luptând împotriva obstacolelor impuse de familie.

Diriliş: Ertuğrul – Putere și Glorie (2014-2019)

„Diriliş: Ertuğrul” explorează aventurile și bătăliile epice ale lui Ertuğrul, aducând la viață istoria și mitologia turcă într-un mod captivant.

Muhtesem Yüzyil – Suleyman Magnificul (2011-2014)

„Suleyman Magnificul” spune povestea fascinantă a sultanului Soliman I, oferind o incursiune captivantă în epoca de aur a Imperiului Otoman.

Aceste seriale turcești au captivat audiențele din întreaga lume, demonstrând talentul și creativitatea industriei de divertisment din Turcia. Cu personaje complexe, povești pline de suspans și drame emoționante, aceste producții continuă să încânte și să inspire telespectatorii de pretutindeni. Se poate remarca influența puternică și în serialele ce apar în listele canalelor noastre. Acestea sunt un punct important în dezvoltarea serialelor românești.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: