Redactia.ro
Home » Monden » TOP 10 filme și seriale care apar pe Netflix în luna decembrie

TOP 10 filme și seriale care apar pe Netflix în luna decembrie

GALERIE FOTO (4) TOP 10 filme și seriale care apar pe Netflix în luna decembrie

TOP 10 filme și seriale care apar pe Netflix în luna decembrie. În luna cadourilor, pasionații de filme și seriale vor avea parte de noi surprize. Aceștia trebuie să se pregătească de o lună plină de producții noi, numai bune de urmărit alătuir de cei dragi. Iată ce filme și seriale poți urmări în luna decembrie a anului 2021?

TOP 10 filme și seriale care apar pe Netflix în luna decembrie

TOP 10 filme și seriale care apar pe Netflix în luna decembrie. Netflix a pregătit o serie de surprize pentru finalul anului 2021, iar iubitorii de filme și seriale vor avea parte de pelicule senzaționale. Printre cele mai așteptate filme și seriale care apar se numără La Casa de Papel, The Witcher sau Don’t Look Up, cu Leonardo DiCaprio și Jennifer Lawrence. Platforma de streaming a anunțat surprizele pe care le-a pregătit în această lună. În luna decembrie apar mai sezoane noi din mai multe seriale, dar și numeroase filme. Cea mai mare surpriză este lansarea unei comedii românești, Inve$titorii, cu Cosmin Natanticu, Raluca Aprodu şi Diana Sar în rolurile principale.

Cinci filme Netflix care apar în decembrie

The Hand of God – FILM NETFLIX – 15 DECEMBRIE 2021

Conform descrierii, este vorba despre un tânăr din anii ’80, Fabietto, care este pasionat de fotbal, dar are parte de o tragedie în familie. Acest lucru îi marchează viitorul nesigur, dar promitățor în cinematografie.

A California Christmas: City Lights – FILM NETFLIX – 16 DECEMBRIE 2021

După doar un an de relație, Joseph și Callie sunt nevoițit să părăsească ferma pentru rezolva anumite probleme de familie în San Francisco. Ce se întâmplă mai departe este de-a dreptul halucinant.

A California Christmas City Lights

A Naija Christmas – FILM NETFLIX – 16 DECEMBRIE 2021

Dorința de Crăciun a unei mame și marele premiu legat de aceasta declanșează o competiție acerbă între fiii ei. Merită văzut!

Grumpy Christmas – FILM NETFLIX – 21 DECEMBRIE 2021

Titlu localizat: Un Crăciun nu prea fericit

Excursia pe o plajă a unei familii o ia razna atunci când Servando și Alicia, intră într-o competiție teribilă pentru a controla cea mai importantă sărbătoare din luna decembrie.

Don’t Look Up – FILM NETFLIX – DIN 24 DECEMBRIE 2021

O proaspătă absolventă a facultății de Astronomie și profesorul ei, Randall Mindy, descoperă o cometă care orbotează în sistemul solar. Prima problemă este că traiectoria ei indică o coliziune directă cu Pământul, iar a doua este că nimnei nu pare să-i pese. Cu ajutorul doctorului Oglethorpe, Kate și Randall pornesc într-un tuneru mediatic, care îi poartă din cabinetul indiferentei președinte Orlean și al fiului ei, până în studiourole The Daily Rip, un matinal plin de viață. De ce este nevoie să faci pur și simplu omenirea să privească în sus?!

Don’t Look Up

Cinci Seriale Netflix care apar în decembrie

The Future Diary – SERIAL NETFLIX – 14 DECEMBRIE 2021

Titlu localizat: Scenariul viitorului

În acest serial doi necunoscuți se întâlnesc și primesc un jurnal cu scenariul propriei lor povești de iubire. Oare ce se va întâmpla?

Elite Short Stories: Phillipe Caye Felipe – SERIAL NETFLIX – 15 DECEMBRIE 2021

Când Cayetana încearcă să-l uite pe fostul ei iubit, aceasta se refugiează în brațele frumosului prinț, Phillipe. Oare ce o să se întâmplate cu dragostea lor?

The Witcher: Season 2 – SERIAL NETFLIX – DIN 17 DECEMBRIE 2021

Convins fiinde că Yennefer și-a pierdut viața, Geralt din Rivia o duce pe prințesa Cirilla la Kaer Morhen, locul în care și-a petrecut copilăroa. În vreme ce dincolo de ziduri regi, olfi și oameni se luptă pentru supremație.

Elite Short Stories: Patrick – SERIAL NETFLIX – 23 DECEMBRIE 2021

Călătoria lui Patrick la cabana din pădure în perioada Crăciunului are urmări neașteptate, dar importante.

The Silent Sea – SERIAL NETFLIX – 24 DECEMBRIE 2021

Titlu localizat: Marea Liniștii- Mai mulți exploratori au de recuperat niște monstre dintr-o stație de cercetare abandonată, dar plină de secrete.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: