Redactia.ro
Home » Horoscop » Top 4 zodii cărora le place să-ți mănânce zilele. Cu ei nu o duci la capăt niciodată 

Top 4 zodii cărora le place să-ți mănânce zilele. Cu ei nu o duci la capăt niciodată 

3 zodii care nu se zgârcesc deloc cu cei din jurul lor! Fac cele mai frumoase cadouri și cele mai inedite surprize

Astrologii susțin că există anumite semne zodiacale care pot avea o predispoziție către anumite comportamente, impulsive, inclusiv reacții emoționale rapide prin care efectiv le mănâncă zilele celor din jur.  Aceste semne zodiacale sunt:

Berbec

Berbecul se crede că este cel mai impulsiv semn al zodiacului, fiind guvernat de planeta Marte, care simbolizează forța, acțiunea și pasiunea. Berbecii pot fi ușor iritați și se pot enerva repede dacă li se pare că cineva încearcă să îi controleze sau să îi limiteze.

Scorpion

Scorpionul poate fi enervat foarte ușor. Scorpionii sunt guvernați de planeta Marte și Pluto, care simbolizează puterea, pasiunea și intensitatea. Ei pot fi sensibili și pot avea o încredere limitată în ceilalți, ceea ce poate duce la reacții emoționale rapide.

Leu

Se spune că Leii sunt orgolioși și egoiști, iar când se simt jigniți sau ignorați, se pot enerva foarte repede. Ei sunt guvernați de Soare, care simbolizează liderul, autoritatea și puterea, ceea ce poate face ca Leii să se simtă frustrați atunci când nu primesc atenția sau respectul pe care îl cred că îl merită.

Taur

Taurul este un alt semn zodiacal care poate fi enervat ușor. Taurii sunt guvernați de planeta Venus, care simbolizează dragostea, frumusețea și armonia, dar atunci când sunt provocați sau simt că cineva încearcă să îi jignească, ei pot deveni foarte inflexibili și pot rămâne supărați mult timp.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: