Redactia.ro
Home » Stil de viață » Top 5 filme de Crăciun pe care să le vezi în weekend, pe 25 și 26 decembrie

Top 5 filme de Crăciun pe care să le vezi în weekend, pe 25 și 26 decembrie

Craciun

Crăciunul este foarte aproape, iar pregătirile sunt în toi. Când toată lumea este acasă, căci despre asta este spiritul Crăciunului, puteți să vizionați cele mai frumoase filme, care să vă aducă acea magie ce înconjoară sărbătoarea.

Top cinci filme de Crăciun pe care să le vezi cu familia

Poți petrece Ajunul Crăciunului, dar și seara de Crăciun privind cele mai frumoase filme, alături de cei dragi. Am pregătit pentru tine o selecție de filme pe care să le vezi împreună cu familia, pe 24 și 25 decembrie, de Crăciun.

  1. The War with Grandpa

În traducere „Război cu bunicul”, filmul ne spune deja ce așteptări să avem. Deisgur că este vorba despre un bunic și nepotul lui, care îi declară război, după ce bunicul se instalează în camera sa iar el este nevoit să se mute în pod. În distribuție sunt Robert de Niro, Uma Thurman, Jane Seymour și Christopher Walken.

  1. Holidate

Este un film de Crăciun romantic, care prezintă povestea lui Sloane (Emma Roberts) și Jackson (Luke Bracey), care fac un pact să fie parteneri, pe tot parcursul anului, dar fără a fi într-o relație. Lucrurile iau o turnură neașteptată când cei doi încep să aibă sentimente unul pentru celălalt.

  1. Jingle Jangle: A Christmas Journey

Acest film prezintă povestea unui bărbat care fabrica jucării și care a fost trădat de ucenicul său. Speranța revine în inima sa odată cu sosirea nepoatei sale, care îi readuce și bucuria de a trăi.

  1. The Princess Switch: Switched Again

Vanessa Hudgens revine în rolul ducesei Margaret. De această dată, în pragul Crăciunului și chiar înainte de încoronarea ducesei, dublura sa vine în scenă pentru a-i rezolva viața amoroasă, însă lucrurile o iau razna complet.

  1. Feliz NaviDAD

Un tată rămas văduv a început să urască perioada sărbătorilor de iarnă după ce soția lui s-a stins din viață. Însă, sora acestuia și fiica lui au alte planuri pentru el. Așa ajunge David, jucat de Mario Lopez, să se îndrăgostească de tânăra Sophia, o muziciană superbă, chiar de Crăciun. Totul este rezultatul complotului pus la casa de fiica și sora lui David, ce îi găsesc perechea online.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: