Redactia.ro
Home » Monden » Top 5 vedete din România bătute de iubiții lor! Declarațiile șocante ale vedetelor

Top 5 vedete din România bătute de iubiții lor! Declarațiile șocante ale vedetelor

GALERIE FOTO (5) Top 5 vedete din România bătute de iubiții lor! Declarațiile șocante ale vedetelor

În ultimii ani, România se confruntă cu un val de violență extremă îndreptat asupra femeilor. Multe dintre cazuri nu se află niciodată pentru că victimele nu vor să facă declarații din mai multe motive, însă sunt câteva care se desfășoară în spațiul public chiar sub nasul autorităților!

Top 5 vedete din România bătute de iubiții lor

Deși pare că viața lor este una perfectă, multe dintre vedetele din România s-au confruntat cu violența domestică. Personalități precum Alexandra Stan, Andreea Marin, Larisa Drăgulescu, Ioana Năstase și Brigitte Sfăt sunt doar câteva dintre ele.

Aceste femei au trăit clipe cumplite fiind agresate de bărbații pe care îi considerau poate sufletele lor pereche și deși au încercat să facă schimbări și spună tare că au fost victime ale violenței domestice, nu au rezolvat nimic, din cauza influenței e care acești bărbați celebrii au avut-o.

Alexandra Stan, desfigurată de iubitul impresar

În urmă cu șapte ani, îndrăgita cântăreața Alexandra Stan trecea prin momente cumplite din cauza impresarului Marcel Prodan, care îi era și iubit. Atunci, artista a ajuns la spital plină de vânătăi și cu ochiul umflat, după ce a fost găsită de un echipaj al Serviciului Poliției Rutiere pe marginea unui drum național din Constanța.

”A început să mă înjure şi să dea în mine. Ţin minte doar că eram ca un câine bătut şi am încercat să fug, cred că avea 80 la oră şi am tras de volan, am încercat să trag frâna de mână. Am vrut să cobor din maşină pentru că eram deja plină de sânge. Eram în dreapta şi tot îmi dădea cu pumnul. Când a oprit maşina, am coborât şi am alergat pe mijlocul străzii. Norocul meu cel mai mare a fost că a trecut o maşină de poliţie şi m-a văzut că eram disperată. Marcel şi-a dat seama ce a făcut şi a încercat să mă împace. M-am dus cu poliţia, m-au dus la spital la urgenţă“, mărturisea, atunci, Alexandra Stan.

Vedeta l-a dat în judecată pe bătăuș, care a fost condamnat la a șapte luni de închisoare cu suspendare și plata a 25.000 de euro, daune morale.

Brigitte Sfăt a fost bătută în parcare

Brigitte Sfăt este una dintre vedetele din showbiz-ul românesc pentru care bătaia nu mai reprezintă un incident, o greșeală, o scăpare sau o noutate. Fosta soție a lui Ilie Năstase a revenit în ultima perioadă în atenția presei, după ce au apărut imagini în care era agresată de actualul partener, Florin Pastramă, într-o parcare. De altfel, nu este prima dată când Brigitte ia vina asupra ei, situația fiind similară cu cea a bătăii din shaormerie.

Top 5 vedete din România bătute de iubiții lor! Declarațiile șocante ale vedetelor

”Ce s-a întâmplat, așa este când te iubești prea mult,toate chestiile încep de la condus. Nu-mi place că ia viteze prea multe, eu comentez de fiecare dată când conduce, când face parcări cu spatele le fac eu. Era să lovească o mașină și m-am enervat că era să lovească mașina și tocmai ce am reparat-o și n-am mai vrut să o mai lovesc încă o dată, abia ce am făcut-o și s-a enervat și asta s-a întâmplat“, a explicat Brigitte Sfăt.

Larisa Drăgulescu a fost bătută atât de soț, cât și de mama acestuia

În urmă cu 11 ani, familia Drăgulescu trecea printr-un scandal monstru atunci când Larisa a declarat că a fost bătută atât de Marian cât şi de mama acestuia. Scandalul a izbucnit în momentul în care Marian a ajuns la blocul Larisei pentru a-i înapoia copiii.

Top 5 vedete din România bătute de iubiții lor! Declarațiile șocante ale vedetelor

”Am dat bagajele jos, i-am dat banii de tren, a sărit la mama la bătaie, a dat cu picioarele în maşină, a tras-o din maşină, i-a rupt buza. A făcut-o pe mama alcoolică, nenorocită! Am plecat în timp ce dădea cu picioarele în maşină”, a declarat atunci Marian Drăgulescu.

Versiunea Larisei este însă cu totul alta. Ea susţine că Marian a fost enervat de toate declaraţiile pe care le-a făcut în presă. Larisa Drăgulescu susţinea atunci că nu ar fi prima dată când Marian o bate în faţa copiilor.

Ioana Năstase a fost agresată de soțul ei

Ioana și Ilie Năstase au fost protagoniștii unui scandal de proporții la începutul acestui an. Violentul incident s-a soldat cu un apel la 112, cu toate că soția fostului tenismen a decis să nu depună plângere.

Ioana, care abia se întorsese de la munte, a luat masa în oraș cu Ilie, iar la întoarcere și-a dat seama că soțul ei este nervos însă nu și-a imaginat nicio clipă ceea ce urmat.

Top 5 vedete din România bătute de iubiții lor! Declarațiile șocante ale vedetelor

”Este o prostie ce s-a scris, cum că motivul conflictului ar fi fost Nick Radoi. Nu, eu sunt un om cu coloană vertebrală, care ştie să pună punct între trecut şi prezent. Eu am venit de la munte unde petrecusem onomastica cu prietena mea din copilărie. Am ajuns în Bucureşti, am luat masa în oraş cu Ilie. Am văzut încă de la masă că era nervos, dar nu am dat importanţă”, a spus Ioana.

Andreea Marin a fost agresată în nenumărate rânduri de Ștefan Bănică Jr

Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr au avut multe de împărțit după ce au decis să divorțeze. Deși presa a încercat să afle dacă zvonurile cum că aceasta ar fi fost bătută în nenumărate rânduri de artist sunt adevărate, cei doi nu au făcut nicio declarație în acest sens.

Mai mult, Andreea Marin a vorbit despre impactul pe care l-au avut zvonurile potrivit cărora ar fi fost bătută de fostul soţ, Ştefan Bănică junior, asupra fiicei lor Violeta. Vedeta a spus că este foarte dezamăgită de faptul că nişte oameni atât de apropiaţi ei au putut să lanseze acele informaţii.

Fosta prezentatoare de televiziune a mai spus că trădarea prietenilor săi, Simona Pătruleasa şi Sabin Ivanof, a durut-o.

Top 5 vedete din România bătute de iubiții lor! Declarațiile șocante ale vedetelor

”E problema mea dacă vreau să vorbesc despre o problemă, durere. E o problemă strict comercială, care pe mine nu mă priveşte. Am o nouă familie şi un soţ pe care-l iubesc şi pe care vreau să-l protejez de aceste situaţii. Da, începi să te întrebi dacă te mai poţi purta firesc cu oamenii care intră în viaţa ta. Am fost şocată de această situaţie şi am fost şocată să dau piept cu ea. A fost dureros mai ales că este vorba despre doi oameni la care am ţinut şi în care am avut încredere”, a mai spus aceasta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: