Redactia.ro
Home » Stil de viață » Top 8 cele mai dezamăgitoare finaluri din serialele TV

Top 8 cele mai dezamăgitoare finaluri din serialele TV

Final de film

Toate serialele faine merită un final pe măsură, dar nu toate primesc unul. Imaginează-ți că mănânci un burrito fierbinte și suculent, bucurându-te de multitudinea de arome, doar pentru a observa că ultima înghițitură este foarte moale și miroase ciudat. Tot o să o mănânci, dar nu este același rezultat pe care l-ai fi așteptat. Există mulți factori din cauza cărora nu se ajunge la finalul dorit. Actori furioși, scriitori leneși, rating slab și încă o mie de lucruri în plus, dar problema încă persistă.
Nu toate finalurile din seriale au fost create în mod egal, așa că uitați câteva seriale TV spectaculoase, cu episoade finale oribile.

1. Smallville

E o pasăre! E un avion! Nu, este Super…meh?
Din primul sezon, fanii au așteptat să își vadă supereroul favorit cum zboară prin cer și cum bate niște băieți răi, purtând costumul său albastru cu roșu arhicunoscut. Dar, ori scriitorii, ori direcția de la WB, ce este deasupra lor, au decis să ne ofere cel mai rău final posibil – Clark Kent rupându-și cămașa pentru a dezvălui simbolul specific lui “S” de pe piept și după, să își i-a zborul în stratosferă. Ce a fost asta? Un posibil sezon următor? Nu, a fost finalul serialului! Bon appetit!

2. Seinfeld

Jerry și amicii lui sunt martorii unui jaf al unui bărbat obez, iar în loc să îl ajute sau să sune la poliție, au filmat toată fapta și au râs. Se pare că există o nouă lege prin care pot să meargă la închisoare din cauza faptului că nu au ajutat. Astfel, începe drama de la tribunal, arătându-ne nenumărate vedete invitate, ce aruncă cu pietre în eroii noștrii, arătând că toți 4 sunt defapt răi. Iar după, merg la închisoare. Cum vine asta pentru un final?

3. Heroes

Multă lume are opinia că serialul ar fi trebuit să se termine prin moartea lui Peter Petrelli, din primul sezon, dar fanii voiau să vadă ce se întâmplă după, așa că, producătorii au fost fericiți să se supună, deoarece ratingul era foarte mare. Ca și rezultat, am primit un sezon 4 complet tras de păr și fără Zachary Quinto. Iar după, personajul negativ s-a decis să se schimbe dintr-o dată, ceea ce a fost o mare pierdere de timp. Și să nu vorbim despre Heroes Reborn.

4. Game of Thrones

Să fim sinceri, ultimul sezon a fost oribil. Mai ales ultimul episod ce a avut foarte multe găuri a intrigii și motive ale caracterelor ce nu au fost bine întemeiate. Atât de multe întrebări ce nu vor avea un răspuns vreodată, atât de multe lucruri întoarse pe dos ce nu erau necesare, efectiv nu este un final bun pentru un serial. Uimitor din punct de vedere vizual, dar gol din punct de vedere al acțiunii.

5. Lost

În ultimii 10 ani, JJ Albrans și Damon Lindeloff și-au explicat decizia de multe ori, spunând că atât de multe teorii ale fanilor au fost postate pe internet, că orice final ar fi fost dezamăgitor sau chair mai rău, ar fi devenit o ficțiune a unui fan aleatoriu. Iar acest final, cu Purgatoriul și moartea, a fost cel mai puțin previzibil. Adevărat, nu ne da-ți povești bune, noi vrem tâmpenii TV neașteptate!

6. How I Met Your Mother

Spre deosebire de “Friends”, în care a făcut o treabă excelentă în încheierea poveștii, HIMYM a fost livrat parțial. În ultimul sezon, cele trei ore ale nunții au fost lungite pe parcursul a 20 de episoade, unde am întâlnit mama, am văzut copiii acelei mame, și într-un final, am văzut și moartea acesteia. Ceea ce e ciudat este faptul că arhitectul nostru scump, Shmosby, le spune copiilor povești din tinerețea lui doar pentru a primii aprobarea de a fi într-o relație cu cea care a scăpat – Robin. Este destul de tragic.

7. Dexter

Creatorii unei povești despre un maniac ce vâna alți maniaci, dintr-o dată, au decis că un final fericit pentru un criminal în serie iese din discuție. Hai mai bine să îl prăjim pe un scaun electric! Clar este păcat, am devenit foarte atașați de Dex și modul lui de justiție. De aceea, aparent, în ultimul episod, a existat o pădure îndepărtată și o cherestea tristă. Finalul a fost extrem de nesatisfăcător!

8. Lethal Weapon

Lethal Weapon a fost un caz rar în care serialul a bătut filmul original. A fost mai mult din cauza chimiei dintre noul Murtaugh și Riggs. Câteodată, Crawford mergea prea departe cu termenii phihopatiei, dar Damon Wayans, fiabil, și-a jucat rolul unui agent de poliție care devenea prea bătrân pentru diferite lucruri. Cu toate acestea, după ce Crawford a avut o cădere nervoasă în platou, producătorii au decis să scape de el, pentru binele serialului. Aparent, scăpând de titularul “lethal weapon” nu însemna că serialul era gata. Au adăugat un nou actor și au crezut că o să ne placă acest lucru. Sean William Scott, da, tipul din American Pie trebuia să joace rolul unui agent badass. Și să fim sinceri, a fost destul de bun, dar el și Wayans nu aveau aceeași scânteie între ei. După filmarea sezonului 3, Wayans s-a retras din serial. Bună decizie!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: