Redactia.ro
Home » Horoscop » Top cele mai infidele zodii. Te vor înșela cu tine de mână și cu zâmbet pe buze!

Top cele mai infidele zodii. Te vor înșela cu tine de mână și cu zâmbet pe buze!

Top cele mai infidele zodii. Există anumite semne ale zodiacului care îți vor frânge inima, fără să fie la mijloc vreo intenție ascunsă, ci doar ceva legat de personalitatea lor. Și nu, nu e o soluție să ne îndepărtăm de aceste zodii, ci doar să fim conștienți că loialitatea nu este punctul lor forte. Poate cel mai eficient ar fi să ne ascultăm instinctul când apar primele semne de întrebare despre partenerul nostru. Tot răul spre bine, nu-i așa?

Să ai inima frântă este dureros, oricât de puternici ne-am da fiecare în parte. Despărțirea de persoana iubită vine mai mereu ca un șoc. Și chiar dacă se zice că timpul este întotdeauna cel mai bun “medicament”, e mai bine să știm la ce ne-am putea aștepta de la partener, în funcție de semnul lui zodiacal.

Top cele mai infidele zodii. Te vor înșela cu tine de mână și cu zâmbet pe buze!

Probabil că nu vei putea fugi toată viața de sentimentul de “inimă frântă”. Chiar și persoana în care ai cea mai mare încredere îți pot face rău, dar trebuie să știi că ești suficient de puternic să treci peste problemele cu dragostea. Mai mult, astrele îți vând cel mai de preț pont, ca să nu suferi în zadar.

Iată top cele mai infidele zodii, ordonate de la cele mai inofensive către cele mai “periculoase”. Acești nativi te vor înșela cu tine de mână și cu zâmbetul pe buze.

Top cele mai infidele zodii. Gemeni, locul 3

La Gemeni, nu știi niciodată cum stau cu dragostea. Așadar, Locul 3 în Top cele mai infidele zodii este ocupat de Gemeni. Dacă azi te scaldă în declarații de dragoste, bomboane și flori, mâine poate să pară că te-a uitat complet. Deși s-ar putea să nu fie o surpriză totală despărțirea de Gemeni, aceasta vine la pachet cu amăgirea unui început nou.

Gemenii sunt deștepți și fermecători, dar sunt și ușor imorali pentru a-și satisface mici dorințe de care se plictisesc și ei repede, dar au curiozitatea pe moment să le “consume”. Sunt mai predispuși să te lase în așteptare și să lase întotdeauna loc de speranțe bine sădite în sufletul celui ce-l iubește, chiar dacă are loc o despărțire formală.

Top cele mai infidele zodii. Vărsător, locul 2

Vărsătorii nici măcar nu trebuie să se despartă de tine pentru a-ți frânge inima. Așadar, pe locul 2 în Top cele mai infidele zodii sunt Vărsătorii. Firi extrem de complexe și active în “prezent”, vor flirta cu alte persoane chiar de față cu partenerii lor. Însă la, fel de ușor vor spune “Te iubesc” în secunda doi, fără să schițeze vreun gest că vor să se depărteze de persoana iubită.

Nu sunt genul care să își afișeze dragostea oricum și oriunde, așa că asta ar putea să îi irite pe acei parteneri drăgăstoși. Nu le plac scenele, iar dacă se lasă cu urlete și plânsete în public, s-ar putea să ai parte de “mustrări dure” în particular pentru faptul că nu știi să te controlezi. Și când se vor despărți de tine, Vărsătorii o vor face afișând un sentiment de superioritate clară, acuzând grav că nevoile lor nu au fost înțelese.

Top cele mai infidele zodii. Săgetător, locul 1

Pe locul 1 în Top cele mai infidele zodii, Săgetătorii vor pune întotdeauna nevoile și dorințele lor mai presus de oricine altcineva. Dacă vreți să îi țineți lângă voi măcar pentru o vreme, s-ar putea să nu aveți succes deoarece planurile lor de călătorie au fost deja făcute poate chiar înainte de a vă cunoaște.

Fiind destul de egocentrici, își fixeaxă mereu destul de clar prioritățile. Însă nu e neapărat un lucru rău să te pui pe primul plan, am putea toți să învățăm asta de la ei. Mai neplăcut este că după ce îți frâng inima, nu vor înțelege de ce suferi atât de mult. Săgetătorii nu prea sunt cunoscuți ca firi empatice, pentru că pot vedea lucrurile din punctul de vedere al altcuiva.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: