Redactia.ro
Home » Monden » Tora Vasilescu, opt ani de căutări pentru o boală fără leac: „Vasele de sânge… am fost fumătoare. Pot fi foarte multe motive”

Tora Vasilescu, opt ani de căutări pentru o boală fără leac: „Vasele de sânge… am fost fumătoare. Pot fi foarte multe motive”

Actrița Tora Vasilescu duce de 8 ani o luptă lungă pentru a afla de ce boală suferă. Este o boală care nu o lasă să se bucure de viață. Recent, marea actrița iubită de români a fost diagnosticată cu o afecțiune fără leac! Iată despre ce e vorba!

Tora Vasilescu, opt ani de căutări pentru o boală fără leac

După 8 ani și lungi căutări și cercetări peste tot în lume, Tora Vasilescu a fost diagnosticată cu tinitus. Din nefericirea, afecțiune de care suferă actrița nu are niciun leac.

„De 8 ani. Nu am vorbit până acum, pentru că nu poți să explici altuia care nu a trecut prin așa ceva. Eu cunosc foarte multe persoane, că vorbim, intri în legătură cu ele. Și am studiat pe internet și la doctori. Am făcut tot ce se știe. A glumit un medic și mi-a zis că preferă să taie nervul acustic ca să nu mai auzi, dar nu este o problemă de ureche. Mi s-a spus de către domnul doctor profesor Constantin Dulcan că la tezele de doctorat s-au descoperit 142 de cauze. Este un fel de ecou, care în creier se întâmplă. Este setat într-un fel așa”, a povestit aceasta pentru Fanatik.

Tora Vasilescu: „Nu există încă tratament”

Actrița a povestit că nu s-a găsit tratament la boala de care suferă:

Eu cred că odată cu avansarea în vârstă apare ateroscleroza. Vasele de sânge… am fost fumătoare. Pot fi foarte multe motive. De la stres, poate și atâtea texte pe care le-am învățat. Am auzit și de actori care au avut probleme mai grave cu memoria. Acum asta este problema. În ultimul timp am făcut și antrenamente neuronale la un centru. Tot ce este noutate îți dă un imbold. Dar noi suntem placebo. Depinde creierul tău ce acceptă că este adevărat. Foarte multă lume se chinuie, da nu are sens să mai caute. Nu există încă tratament”, a mai spus aceasta pentru sursa citată.

Tora Vasilescu, despre secretul unei căsnicii fericite

Pentru Tora Vasilescu, respectul este cel mai important pentru a avea o căsnicie de succes:

„Respectul unul față de altul. Grija. Să știi că fiecare trebuie să întindă o mână! Nu există să aștepți iubire și tu să nu faci nimic, doar să primești. Dai și primești!”, a mărturisit pentru sursa citată.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: