Redactia.ro
Home » Monden » Tori Spelling, apariție șocantă! Celebra actriță a ajuns de nerecunoscut

Tori Spelling, apariție șocantă! Celebra actriță a ajuns de nerecunoscut

GALERIE FOTO (12) Tori Spelling, transformare

Tori Spelling, apariție șocantă! Celebra actrița a surprins pe toată lumea cu ultima sa apariție. Tori Spelling a ajuns de nerecunoscut după ce apelat la numeroase intervenții estetice. Actrița din Beverly Hills 90210 a stârnit un val urias de reacții în mediul online.

Tori Spelling, apariție șocantă! Celebra actriță a ajuns de nerecunoscut

Tori Spelling, apariție șocantă! Actrița care i-a dat viață personajului Donna Martin în serialul de succes „Beverly Hills 90210′, și-a uluit fanii. În urmă cu câteva zile, Tori Spelling a participat la un eveniment alături de Nicole și alți prieteni, iar cei prezenți au rămas șocați. În vârstă de 48 de ani, actrița a postat pe Instagram o imagine de la eveniment, determinându-i pe fani să reacționeze. Internauții sunt de părere că actrița arată diferit față de cum era în serial.„Wow Tori nu mai seamănă cu ea’, „Chirurg Kardashians? 🤷‍♀️’, au comentat câțiva internauți.

Snooki, care este adepta operațiilor estetice, a postat aceeași imagine pe care a postat-o Spelling. „My Messy Bestie … de fapt suntem duo-ul de care nu ai știut niciodată. @snooki s-ar putea să fii flacăra mea geamănă (dar mai scurtă 😂)’, a scris actrița în dreptul imaginii. Fanii actriței abia au putut să o mai recunoască, iar unii o critică pentru că a apelat la prea multe intervenții estetice, în timp ce alții o laudă pentru transformarea sa. „Sincer, Tori Spelling pare UIMITOARE! Foarte bine, fată! Cum îți cheltui banii este treaba ta!’, „Tori, jur că devii mai tânără în fiecare an! Arăți fabulos!’, „ Amândouă arătați grozav!’, i-au transmis internauții actriței din „Beverly Hills 90210′.

Chipul lui Tori Spelling a trecut prin multe schimbări de-a lungul timpului, vedeta optând pentru diferite operații estetice. În 2019, vedeta a recunoscut că a apelat la multe intervenții estetice, făcându-și modificări la nivelul nasului și a sânilor. „Am apelat la chirurgia plastică, modificându-mi nasul și sânii, atât. Citesc constant că am făcut mai multe‘, spunea atunci Tori Spelling.

Tori Spelling, obsedată de operațiile estetice?

De-a lungul anilor, actrița și-a făcut mai multe operații estetice, iar cu fiecare apariție a sa, transformarea era tot mai mare. Vedeta declara în trecut că singura operație estetică pe care o regretă este cea la sâni. „Avem numai 19 ani cand un doctor mi-a pus implanturi mai mari decat am cerut. Eram atat de disperata sa mi le pun, incat nu am mai facut o cercetare asupra medicului. Am crezut ca daca e chirurg plastic, trebuie sa fie bun”, a povestit ulterior vedeta, care toata viata a suferit din cauza implanturilor inestetice.

Tori a avut parte de multe momente dificile, dar acestea au determinat-o să fie mai puternică. Mamă a patru copii și soție a unui bărbat care o înșela, actrița și-a povestit viața într-un reality show. Tori Spelling este căsătorită cu actorul Dean McDermott, dar presa locală susține că ar fi divorțat în secret. Cei doi au acceptat, de dragul banilor, să fie filmați în timp ce încercau să-și salveze căsnicia după ce s-a aflat că actorul o înșelase pe Tori. „Avem patru copii, astfel ca viata noastra sexuala a fost serios afectata de indatoririle noastre de parinti. Faceam sex odata la doua saptamani sau chiar mai rar. Eu am un apetit fantastic pentru sex. Nu ma pot abtine. Pentru mine aventura a fost ca o evadare. Ca si cum ai lua droguri sau ai bea prea mult”, declara Dean in cabinetul terapeutului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: