Redactia.ro
Home » Monden » Rose McGowan, dependentă de operații estetice. Celebra actriță s-a transformat total

Rose McGowan, dependentă de operații estetice. Celebra actriță s-a transformat total

GALERIE FOTO (10) Rose McGowan, dependentă de operații estetice

Rose McGowan, dependentă de operații estetice. Celebra actriță este una dintre cele mai apreciate vedete de la Hollywood. Rose a devenit cunoscută după a avut o relație cu Marilyn Manson, după care a primit un rol important în serialul Charmed. În ultimii ani, actrița s-a transformat complet din cauza operațiilor estetice. Cum arată acum vedeta?

Rose McGowan, dependentă de operații estetice. Celebra actriță s-a transformat total

Rose McGowan, dependentă de operații estetice. Cu siguranță, persoanele care s-au născut în anii 90 își aduc aminte de serialul „Farmece”, în cadrul căruia erau prezentate cele trei „vrăjitoare’ celebre în întreaga lume, Pru, Paige si Piper. Rose McGowan o dat viață personajului Paige, iar de atunci, aceasta a devenit una dintre cele mai apreciate actrițe de la Hollywood. Vedeta a devenit cunoscută după ce a avut o relație cu artistul Marilyn Monroe, de care s-a despărțit după câteva luni. Rose era apreciată pentru frumusețea sa naturală, dar acest lucru s-a schimbat în ultimii ani, după ce actrița a apelat la ajutorul medicilor esteticieni.

Chipul lui Rose nu mai arată ca înainte, determinându-i pe fanii să se ducă cu gândul la operații estetice. La un moment dat, Rose a recunoscut că a apelat la operații estetice după ce a suferit un accident de mașină. Ochelarii de vedere pe care îi purta în acel moment i s-au spart și i-au lăsat acesteia o cicatrice imensă. Astfel, vedeta a decis să-și facă o operație estetică de corectare, pentru a avea din nou look-ul sexy. Cu toate astea, unele voci susțin că Rose ar fi apelat la mai multe operații estetice.

Se pare că aceasta și-ar fi făcut un lifting facial, injecții cu colagen în obraji, o rinoplastie, o operație de mărire a buzelor și a sănilor, pe lângă operația de lifting al pielii din zona ochilor. Într-adevăr, dacă comparăm fotografiile cu chipul lui Rose din anii trecuți și după ale actriței, fața ei este multe mai diferită, iar obrajii sunt mai proeminenți. Chirurgul plastician Dr. Jennifer Walden a declarat că Rose McGowan și-a făcut multe îmbunătățiri la față. „Cred ca si-a facut injectii cu tesut in fata, in buze, in obraji si asta a dus la un look care nu este natural.”

Rose McGowan are o relație cu o femeie

De-a lungul anilor, actrița a avut multe relații cu bărbați celebri. În 2007 s-a logodit cu Robert Rodriguez, dar după doi ani s-au despărțit. În ultimii ani, Rose a declarat că este bisexuală, având în urmă cu un an o relație cu modelul non-binar Rain Dove. Aceasta a recunoscut că a ieșit cu multe femei, dar nu a avut nicio relație cu acestea. Întrebată dacă a fost nevoită să-și ascundă, la un moment dat orientarea sexuală, Rose a răspuns: „Da, cu siguranță, fiind la Hollywood. Am fost deja etichetată ca o ciudată. ”.

De asemenea, actrița a declarat că și-a izolat viața privată de ochii lumii, de teama de a nu fi criticată.Se pare că după despărțirea de Rain, Rose și-a găsit fericirea în brațele unei alte femei. Deși nu este nimic oficial, Rose McGowan a fost surprinsă în compania unei alte femei, pe nume Sienna, cu care are o nouă relație.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: