Redactia.ro
Home » Știri » Tornadă apocaliptică în China. Aproximativ 5 persoane au murit, iar 33 au fost rănite

Tornadă apocaliptică în China. Aproximativ 5 persoane au murit, iar 33 au fost rănite

Tornadă în China,

O tornadă puternică a lovit în apropierea orașului Hong Kong, provocând moartea a cel puțin cinci persoane și rănirea altor 33. Evenimentul extrem de vreme a survenit brusc, întunecând cerul și declanșând vijelii violente care au smuls acoperișurile și au băgat panică în rândul locuitorilor.

Tornadă devastatoare lângă Hong Kong: 5 morți și 33 de răniți

Cu viteze ale vântului de peste 250 de kilometri pe oră, tornada a semănat distrugere în timp ce autoritățile au emis rapid avertismente de vreme severă pentru mai multe zone. Un al doilea fenomen similar a fost raportat că ar fi afectat aceeași regiune la scurt timp după primul, intensificând temerile și incertitudinea în rândul comunității.

Echipele de salvare și prim ajutor au fost desfășurate imediat pentru a gestiona urgențele și a asista victimele. Serviciile de urgență se concentrează pe căutarea și salvarea celor blocați sub dărâmături și pe asigurarea îngrijirilor medicale necesare răniților.

Locuitorii trebuie să rămână în zone sigure

Pagubele materiale sunt semnificative, iar autoritățile locale, împreună cu agențiile de meteorologie, evaluează situația și impactul acestui dublu eveniment meteorologic neașteptat. În contextul acestor dezastre, se face apel la locuitori să rămână în siguranță și să evite zonele periculoase, în timp ce se fac eforturi pentru restabilirea ordinii și siguranței publice.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: