Redactia.ro
Home » Știri » Tot mai mulți români caută pe Google „cum dau retur la benzină sau motorină?”

Tot mai mulți români caută pe Google „cum dau retur la benzină sau motorină?”

GALERIE FOTO (2)

Românii și-au dat seama că s-au cam grăbit miercuri seara, când au stat la cozi kilometrice la benzinării și au cumpărat cantități impresionante de benzină și motorină.

Căutarea zilei de joi pe Google a fost cum pot face retur la carburanții luați cu o seară înainte. Unii au plecat de la pompă cu butoaiele și tomberoanele pline, potrivit Știrile Pro Tv.

Tot mai mulți români caută pe Google „cum dau retur la benzină sau motorină?”

Statistica prezentată de Google arată că, pentru ziua de joi, căutările cu ”retur benzină” au atins maximul istoric.

Dacă vom căuta acum retur benzină, Google sugerează automat căutări făcute pe parcursul zilei de joi, care au fost formulate în termeni uzuali precum ”condiții retur benzină sau motorină”. Însă apar și exprimări cât se poate de amuzante, prin nota de autoironie evidentă: ”am fost prost și am luat ieri benzină, cum o returnez”.

Google, cum fac retur la benzina? Sursa foto: Stirile Pro Tv
Google, cum fac retur la benzina? Sursa foto: Stirile Pro Tv

Zeci de mii de români au creat miercuri seara o isterie națională, după pe rețelele sociale a început să circule poza unei benzinării din Beiuș care vindea benzină cu 11 lei litrul.

Benzină și motorină, la butoi și tomberon

Speriați de o scumpire iminentă la benzinăripe care nu a anunțat-o absolut nimeni, oamenii au făcut cozi kilometrice la benzinării, de unde au cumpărat cantități uriașe de carburanți, în bidoane, pungi, butoaie și chiar tomberoane.

Astfel s-a ajuns în situații ciudate, cum a fost în Tecuci, unde un gălățean care a cumpărat 1.000 de litri de motorină pe care a pus-o într-un container de plastic a pierdut-o, pur și simplu, pe drum, după ce recipientul s-a răsturnat pe șosea.

Autoritățile au reacționat imediat și au dat asigurări repetate că nu există niciun fel de probleme de aprovizionare a României cu carburanți și nu există niciun fel de scumpire preconizată, alta în afara fluctuațiilor normale.

ANPC, ANAF și Consiliul Concurenței au declanșat controale la toate benzinăriile din țară, după o serie de stații au profitat de panica create și au scumpit artificial combustibilii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini