Redactia.ro
Home » TV » Toți au îndrăgit-o în „Dallas”, dar cum arată acum interpreta lui Sue Ellen

Toți au îndrăgit-o în „Dallas”, dar cum arată acum interpreta lui Sue Ellen

GALERIE FOTO (2) cum arată acum interpreta lui Sue Ellen

A jucat unul dintre rolurile principale din „Dallas”, serialul care s-a bucurat de un succes răsunător chiar și-n România. Linda Grey a fost cea care i-a dat viață celebrei Sue Ellen și care a rămas în amintirea tuturor drept una dintre cele mai talentate actrițe. Dar cum arată acum interpreta lui Sue Ellen?

Cum arată acum interpreta lui Sue Ellen din „Dallas

A apărut pe micile ecrane în 1978 și a scris istorie cu talentul ei actoricesc. Din 2017, însă, s-a retras din lumina reflectoarelor, preferând să-și ducă traiul departe de agitația hollywoodiană.
Actrița are acum 79 de ani, iar fanii o văd din ce în ce mai rar, prezentându-se pe covorul roșu al evenimentelor oficiale foarte rar. Chiar și așa, actrița și-a păstrat grația și frumusețea de odinioară, fiind printre puținele actrițe care au îmbătrânit frumos.

cum arată acum interpreta lui Sue Ellen

Asta și pentru că actrița și-a acceptat vârsta și a preferat să se țină departe de artificiile estetice, spre deosebire de alte colege de breaslă. Sue Ellen se bucură și acum de o siluetă ca trasă prin inel și un ten expresiv, în ciuda ridurilor apărute odată cu vremea.

Linda Grey are doi copii

Linda Grey a fost căsătorită timp de 21 de ani cu Ed Thraher, de profesie art director și fotograf. Acesta din urmă i-a realizat majoritatea copertelor actriței în 1960 – 1970. Din mariajul acesta, au rezultat doi copii, o fată și un băiat. În prezent, actrița are doi nepoți, cărora se dedică, asemenea oricărei bunici implicate.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini