Redactia.ro
Home » Știri » Toți clienții WizzAir trebuie să știe asta. Site-ul unde pot depune plângeri dacă zborurile le-au fost anulate

Toți clienții WizzAir trebuie să știe asta. Site-ul unde pot depune plângeri dacă zborurile le-au fost anulate

wizz air

Anunț important pentru toți clienții companiei aeriene WizzAir. Iată unde pot depune plângeri dacă se confruntă cu probleme care țin de întârzierea sau anularea zborurilor!

Unde pot depune plângere clienții nemulțumiți ai companiei aeriene WizzAir

În ultima perioadă, clienții companiei WizzAir și-au exprimat în repetate rânduri nemulțumirea cauzată de întârzierea sau chiar anularea zborurilor. În acest context delicat, Ministerul Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului transmite clienților cum pot proceda pentru a depune plângeri. Pe de altă parte, autoritățile atrag atenția asupra faptului că Protecția Consumatorului nu poate interveni în astfel de cazuri.

Dacă întâmpină probleme, pasagerii pot depune, totuși, plângeri dacă accesează site-ul Centrului European al Consumatorilor România. Platforma online menționată anterior poate fi accesată de către orice client din Uniunea Europeană care se confruntă cu problemele menționate mai sus.

„Acest site este pus la dispoziţia consumatorilor români de Uniunea Europenă, pentru rezolvarea problemelor şi recuperarea prejudiciilor. Este important de reţinut că Protecţia Consumatorului – ANPC nu poate interveni şi nu poate aplica amenzi în acest caz. Wizz Air nu are reprezentanţă în România”, a transmis, joi, Ministerul Economiei.

În cadrul Uniunii Europene, consumatorii au la dispoziție Centrul European al Consumatorilor România pentru a primi asistență în diverse situații. De exemplu, această instituție poate fi contactată atunci când consumatorii identifică probleme sau nereguli în legătură cu produsele sau serviciile achiziționate din alte țări europene.

Ce site pot accesa românii pentru a depune o plângere din cauza zborurilor întârziate

Site-ul menționat poate fi consultat și dacă vor să se informeze cu privire la drepturile pe care le au atunci când merg într-un alt stat european. Mai mult decât atât, această platformă poate fi accesată de oameni dacă vor să „depună o plângere împotriva unei companii europene, în vederea soluționării problemei.”

„Ministrul Ștefan-Radu Oprea și-a manifestat îngrijorarea cu privire la problemele pe care compania aerienă Wizz Air le are în România. Multe dintre zborurile acesteia având întârzieri foarte mari sau fiind anulate în ultimul moment.

Comisarul Didier Reynders și-a arătat sprijinul pentru remedierea acestei situații. A precizat că cetățenii români pot beneficia de suportul Uniunii Europene pentru rezolvarea problemelor și recuperarea beneficiilor”, a fost anunțul făcut de către reprezentanții Ministerului Economiei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: