Redactia.ro
Home » Știri » Toți românii îl știu, însă a ajuns de nerecunoscut. Cum arată fostul ministru Sebastian Vlădescu, după ce a suferit o operație

Toți românii îl știu, însă a ajuns de nerecunoscut. Cum arată fostul ministru Sebastian Vlădescu, după ce a suferit o operație

GALERIE FOTO (6)

Românii îl știu drept ministrul care le aducea veștile despre bani. A făcut parte din guvernele Boc și Tăriceanu, însă a devenit de nerecunoscut după ce a suferit o operație.

Fostul ministru de Finanțe, pe care toți românii îl știu pentru că aducea veștile despre bani, a devenit de nerecunoscut după ce problemele de sănătate au început să îi dea bătăi de cap. Mai mult, acesta a ajuns și pe masa de operații.

Este vorba de fostul ministru de Finanţe, Sebastian Vlădescu, un personaj deosebit de cunoscut pe scena politică autohtonă, dar care a intrat într-un con de umbra odată cu problemele de sănătate.

Fostul ministru Sebastian Vlădescu, de nerecunoscut după o operație

Economist de profesie și considerat unul dintre ideologii Partidului Național Liberal, Sebastian Vlădescu a îndeplinit funcția de ministru al finanțelor în primul din cele două guverne Tăriceanu, din perioada 2005-2007, și din nou, din 23 decembrie 2009 până pe 2 septembrie 2010 în guvernul Boc II.

Sebastian Vlădescu este cunoscut și ca apropiat ai lui Călin Popescu Tăriceanu.

Ca o ultimă funcție publică, Vlădescu și-a dat demisia din funcția de secretar de stat în Ministerul Economiei la data de 22 octombrie 2007, imediat după finalizarea privatizării de la Automobile Craiova cu compania americană Ford.

La scurt timp după această decizie, a ales să se retragă din viaţa politică şi a evitat să mai apară în public.

Fostul ministru al Finanţelor a devenit în ultimii ani schimbat total. Și chiar dacă vârsta nu iartă pe nimeni, Vlădescu urmând să împlinească 62 de ani la începutul lunii aprilie 2021, alte aspecte îl fac de nerecunoscut pe fostul ministru al Finațelor.

 

Transformarea radicală este legată de kilogramele în plus. Sebastian Vlădescu s-a îngrăşat vizibil faţă de perioada în care se afla în funcţie publică. Totodată, Sebastian Vlădescu a suferit o intervenţie chirurgicală în noiembrie 2017 la brațul drept, problemele de sănătate acutizând și mai mult forma fizică a fostului ministru de Finanțe.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: