Redactia.ro
Home » Sport » “Totul a fost din instinct”! Cum a salvat fiul lui Dănuț Lupu fata de la metrou!

“Totul a fost din instinct”! Cum a salvat fiul lui Dănuț Lupu fata de la metrou!

Răzvan Lupu, accident metrou, Dănuț Lupu

Răzvan Lupu, fiul fostului mare fotbalist Dănuț Lupu este cel care a salvat o fată de la moarte, miercuri în stația de metrou Dristor 1.

Miercuri, 10 februarie, o adolescent a sărit pe șinele de metrou în stația Dristor. Răzvan Lupu a fost cel care a salvat-o în ultimul moment reușind să o tragă pe fața din fața metroului în ultima clipă și salvând-o de la moarte. Fiul fostului jucător de la Dinamo și Rapid a povestit ce s-a întâmplat.

„Nu mă întrebați cum am reușit s-o prind atât de bine de mână și cum am reușit s-o trag atât de tare. Veneam să iau mașina de la Dristor şi în drum ne-am hotărât să luăm metroul. Totul a fost pur şi simplu pur instinct. Am reacționat pe baza instinctului, n-am gândit, n-am stat să iau nimic în calcul. Pur şi simplu, am văzut-o pe aia mică pe șine şi m-am dus spre margine s-o trag. Nu mă întrebați cum am reuşit s-o prind atât de bine de mână și cum am reușit s-o trag atât de tare”, a povestit salvatorul Răzvan Lupu, la Antena 1.

Dănuț Lupu, în lacrimi

Fostul fotbalist a izbucnit în lacrimi când a auzit povestea fiului său.

„Dumnezeu l-a trimis în staţia de metrou în acel moment. Sunt mândru de el, mă bucur. Poate dacă ar fi întârziat puţin şi fata… automat l-ar fi tras şi pe el”, a spus Dănuț Lupu, care, nu și-a putut stăpâni lacrimile.
„Gata, nu mai plânge!”, a replicat, imediat, fiul său.

Ce s-a întâmplat cu adolescent

Tânăra de 15 ani a sărit pe șină în stația de metroul Dristor 1, linia 2. Dacă nu ar fi intervenit două persoane, fiul fostului fotbalist și o femeie cu siguranță ar fi murit. Răzvan Lupu a reușit să o prindă în ultima clipă și să o tragă de pe șine pe peron. Adolescenta a vrut să se sinucidă fiind în depresie, după ce a aflat că părinții ei vor să divorțeze. Fiul lui Dănuț Lupu a povestit că mergea la Unirea pentru a se întâlni cu tatăl său. Din întâmplare a decis să meargă cu metroul, pentru că s-a gândit că îi va fi greu să parcheze mașina în central Bucureștiului la o oră de vârf.

„Mă bucur nespus că nu ni s-a întâmplat nimic nici mie, nici fetei care era la metrou și care a văzut ce s-a întâmplat și a alertat lumea de acolo. Sper să se facă bine, sper din tot sufletul să apuce să mă invite la majoratul ei”, a mai spus Răzvan Lupu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: