Redactia.ro
Home » Sport » Dezvăluiri cutremurătoare! Dănuț Lupu a încercat să se sinucidă: ”Am luat un pumn de pastile”

Dezvăluiri cutremurătoare! Dănuț Lupu a încercat să se sinucidă: ”Am luat un pumn de pastile”

Dănuț Lupu a încercat să se sinucidă

Dănuț Lupu a încercat să se sinucidă! Fostul jucător de fotbal a dezvăluit că în perioada când a fost închis în Grecia a încercat să-și pună capăt zilelor. 

Dănuț Lupu a încercat să se sinucidă

Danuț Lupu este un fost jucător de fotbal de la Dinamo și Rapid. Acesta a făcut declarații cutremurătoare despre perioda când a fost închis în Grecia, dezvăluind că a vrut să se sinucidă din cauza pedepsei pe care a fost nevoit să o îndure.

Dănuț Lupu a încercat să se sinucidă! Potrivit fostului jucător de fotbal, perioada când a fost închis a fost una dintre cele mai grele perioade din viața lui. Din cauza faptului că viața din închisoare l-a consumat exagerat de mult, acesta a încercat să-și pună capăt zilelor cu un pumn de pastile.

”Am luat un pumn de pastile, am vrut să mă otrăvesc. Am stat o săptămână intubat”,a declarat Lupu.

Pentru a ieși din închisoare, Dănuț Lupu a semnat că renunță la toate datoriile pe care grecii le mai aveau către el, iar așa și-a recăpătat libertatea, scrie wowbiz.ro.

Cum a ajuns Danuț Lupu în închisoare

Totul a început cu transferul său la echipa Panathinaikos, pe care Dănuț Lupu nu o dorea. Fotbalistul și-ar fi dorit să joace în Italia, însă Vasile Ianul, președintele Dinamo, s-a opus și ar fi încasat o sumă mare pentru perioada respectivă

”800.000 de dolari a luat Nea Vasile, cu punga. Am fost omul care a fost îndrumat greșit și și-au făcut alții treaba cu mine. Dacă Vasile Ianul mă lăsa să plec cu Nea Mircea la Pisa, alta era viața mea”, a mărturisit Dănuț Lupu , invitat într-o emisiune tv.

Dănuț Lupu a încercat să se sinucidă! În primele luni în echipa Panathinaikos, Dănuț Lupu a făcut o impresie foarte bună, însă singurul pe care nu l-a convins a fost patronul grecilor, Vardinoianis. Cei doi au intrat în conflict, iar fostul internațional a părăsit echipa și a încercat să fugă în Italia. Deoarece nu a fost primit înapoi de către Dinamo, Dănuț Lupu a fost nevoit să se întoarcă în Grecia.

”Eram șeful mafiei românești din Grecia. Eu și Maradona, eram răi”, a glumit fostul fotbalist.La câteva săpătmâni după întoarcerea sa în Grecia , Dănuț Lupu a fost arestat. Fotbalistul a stat după gratii două luni și jumătate, timp în care a cedat și a încercat să își pună capăt zilelor.

A fost o pedeapsă și o răzbunare pentru nea Vasile”, a mărturisit Dănuț Lupu, despre perioada în care a fost închis în Grecia.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: