Redactia.ro
Home » Sport » Dănuț Lupu va fi externat, după ce a avut COVID – 19! „Am driblat”

Dănuț Lupu va fi externat, după ce a avut COVID – 19! „Am driblat”

Răzvan Lupu, accident metrou, Dănuț Lupu

În urmă cu aproape două săptămâni, Dănuț Lupu a fost internat la secția ATI de la Spitalul „Colentina”, fiind diagnosticat cu coronavirus. Starea sa de sănătate a fost delicată, dar a trecut cu bine peste momentele grele. În câteva zile va putea pleca acasă.

Fostul fotbalist va fi externat în câteva zile după ce s-a vindecat de coronavirus.

„Am driblat, fir-ar mama lui… E greu, Dane. Cel mai greu psihic a fost, dar acum e bine. Nu săptămâna viitoare, da’ peste două, sunt la emisiune”, i-a transmis Dănuț Lupu, jurnalistului de la Digi Sport, Dan Filoti.

Mircea Lucescu și George Copos au făcut tot ce le-a stat în putere pentru a-l ajuta. Fostul patron al Rapidului, a discutat și cu Adrian Streinu-Cercel, directorul Institutului de Boli Infecțioase „Matei Balș”. Acesta l-a îngrijut pe Dănuț Lupu în urmă cu patru ani când a fost internat cu o dublă pneumonie. Fostul fotbalist care a jucat și la Dinamo și la Rapid a fost internat aproape două săptămâni. Starea sa a fost destul de gravă, fiind intubat.

Lupu a mai avut probleme de sănătate

În 2016, Dănuț Lupu a fost la un pas de moarte. A fost internat la ATI pentru că avea dublă pneumonie și insuficiență respiratorie. Atunci a stat internat aproape trei săptămâni.

„Am avut un edem pulmonar, o infecție foarte puternică la plămâni . Am beneficiat de şansa dată de Dumnezeu. Când m-am dezlegat de aparate, am reînvăţat să merg! Uitasem să merg, am avut nevoie de două zile. A fost şi problema cu fumatul. Acum nu mai fumez. Din februarie 2016, de când m-am externat, nu am mai fumat. A fost un moment în care plămânii mei funcţionau la 8% din capacitate. Lumea mai e și rea, mai e și bună, important e că am reușit și le mulțumesc în primul rând doctorilor că au avut grijă de mine și îi mulțumesc organismului că m-a ajutat în această cumpănă a vieții. Poate și colegii mei vor învăța că, odată cu trecerea anilor, nu mai suntem tineri”, spunea Dănuț Lupu, în urmă cu ceva vreme la Digi Sport.

Dănuț Lupu s-a retras în 2001

Fostul fotbalist s-a retras din activitate în anul 2001. În cariera sa a jucat la Dunărea Galați, Dinamo Bucureşti, Panathinaikos (Grecia), Korinthos (Grecia), OFI Creta (Grecia), Rapid Bucureşti, Brescia (Italia) şi Tzafririm Holon (Israel). În total a câștigat cinci trofee. Două titluri (Dinamo 1989 şi Rapid 1999), Cupa României (Dinamo 1990), Supercupa României (Rapid 1999), Superliga (Grecia, Panathinaikos – 1991). A îmbrăcat tricoul naționalei României de 14 ori, între anii 1998 și 1998. A făcut parte în 1990 din lotul României pentru Campionatul Mondial din Italia.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: