Redactia.ro
Home » Sport » Dănuţ Lupu are COVID-19! Este internat la Spitalul Colentina

Dănuţ Lupu are COVID-19! Este internat la Spitalul Colentina

Răzvan Lupu, accident metrou, Dănuț Lupu

Fostul jucător al celor de la Dinamo și Rapid, Dănuţ Lupu este internat la secția ATI a Spitalului Colentina, după ce s-a infectat cu coronavirus. Medicii au decis să-l interneze ținând cont de antecedentele sale medicale.

Dănuţ Lupu în vârstă de 53 de ani, s-a îmbolnăvit deși a fost mereu atent și a respectat toate măsurile impuse, ținând cont de antecedentele sale medicale. La sfârșitul săptămânii trecute nu s-a simțit foarte bine, și a chemat salvarea. Medicii au decis imediat să-l interneze, după ce a fost depistat pozitiv cu COVID-19.

Lupu a trecut prin clipe grele în 2016

În anul 2016, fostul fotbalist și familia sa au trecut prin clipe grele. Dănuţ Lupu a fost a fost la un pas să-și piardă viața după ce în 2016 a ajuns de urgență la spital. A avut o infecție extrem de puternică la plămâni. Lupu a stat atunci internat mai bine de trei săptămâni.

„Am avut un edem pulmonar, o infecție foarte puternică la plămâni. La un moment dat, am mai respirat cu doar 8% din capacitatea plămânilor, nimic altceva. Lumea mai e și rea, mai e și bună, important e că am reușit și le mulțumesc în primul rând doctorilor că au avut grijă de mine și îi mulțumesc organismului că m-a ajutat în această cumpănă a vieții. Poate și colegii mei vor învăța că, odată cu trecerea anilor, nu mai suntem tineri. Am renunțat și la țigări și mă bucur că nu le duc lipsa”, spunea Dănuț Lupu, în urmă cu ceva vreme la Digi Sport.

Fostul internațional a câștigat în cariera sa cinci torfee. A jucat la Dinamo Bucureşti, Rapid Bucureşti, Panathinaikos, Korinthos, OFI Creta, Brescia și Tzafririm Holon. A adunat și 14 prezențe în tricoul naționalei României între 1989 şi 1998. În 1990 a făcut parte din lotul României la Campionatul Mondial

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: