Redactia.ro
Home » Sport » Horia Tecău, testat pozitiv cu coronavirus! Anunțul făcut de jucător

Horia Tecău, testat pozitiv cu coronavirus! Anunțul făcut de jucător

Horia Tecău coronavirus, simona halep,

Încă un jucător de tenis român are COVID – 19. După Simona Halep, și Horia Tecău s-a îmbolnăvit. Tecău s-a izolat iar starea sa de sănătate este bună.

Horia Tecău, locul 21 ATP în clasamentul de dublu, a anunțat că a fost testat pozitiv cu coronavirus. Jucătorul de tenis și-a informat fanii printr-un mesaj postat pe pagina sa de socializare.

„În urma unui control de rutină, am ieşit pozitiv pentru Covid-19. Nu am niciun simptom, dar încurajez cu tărie pe oricine mi-a fost aproape în ultimele zile să se testeze. Deocamdată, mă voi autoizola până îmi voi face un alt test”, a scris Tecău, pe Facebook.

Românul nu a mai participat la niciun turneu din 4 octombrie. În cariera sa, Horia Tecău a ocupat locul întâi în clasamentul mondial ATP al jucătorilor de dublu. Este și component al lotului național de Cupa Davis a României. Împreună cu Florin Mergea a participat la Olimpiada de vară din 2016, unde a luat medalia de argint.

Simona Halep a avut COVID-19

În urmă cu mai bine de două săptămâni, românc, locul 2 în clasamentul WTA a anunțat pe instagram că este bolnavă. Nu a avut simptome, și după 10 zile s-a vindecat. Simona Halep și-a anunțat fanii printr-un mesaj pe twitter că este refăcută.

“100% recuperată”, a scris constănțeanca pe contul său de twitter.

Simona Halep poate reveni acum la antrenamente. Este posibil să participe la primul turneu de Grand Slam al anului 2021, Australian Open. Asta chiar dacă organizatorii au impus niște măsuri extrem de stricte din cauza pandemiei de coronavirus. Anul 2020, a fost unul bun pentru campioana de la Wimbledon și Roland Garros. A câștigat trei turnee, Dubai, Praga și Roma și va încheia anul pe locul 2 în clasamentul WTA. Din păcate la turneul de la Roland Garros, anul acesta a fost eliminată în optimile de finală.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: