Redactia.ro
Home » Sport » Dinamo, la pământ! A cincea înfrângere consecutivă! S-a schimbat liderul în Liga 1

Dinamo, la pământ! A cincea înfrângere consecutivă! S-a schimbat liderul în Liga 1

Dinamo, Cosmin Contra a plecat

Dinamo a suferit a cincea înfrângere consecutivă și are doar 5 puncte. Cosmin Contra anunță ca va încerca să remedieze situația în pauza competițională.

Dinamo a pierdut 1-2 la Viitorul și este într-o situație dificilă. Câinii au adunat până acum doar cinci puncte și sunt pe locul 15 în Liga 1. În schimb echipa lui Gheorghe Hagi a urcat pe locul 6, loc de play-off cu 16 puncte.

”Nu am ce să le reproșez băieților. Nu meritam să pierdem. Suntem într-o pasă proastă. Continuăm cu înfrângerile, situație delicată, nu avem ce face, trebuie să mergem mai departe. Am ajuns la cinci eșecuri, așa că doar jucătorii și cu mine, șeful echipei, trebuie să o scoatem la capăt. Eu încerc să-i antrenez cât mai bine. Și azi am pregătit bine, am controlat, dar au marcat două goluri în patru minute și asta a contat”, a declarat Cosmin Contra.

“Situația este dificilă”

Dinamoviștii nu reușesc să iasă din pasa neagră prin care trec. Cosmin contra spune că echipa are nevoie neavărat de o victorie, pentru că moralul jucătorilor nu este deloc bun.

“Nu cred că băieții se mai gândesc la bani când intră pe teren. Le-am spus că datoria noastră este să rezolvăm problema sportivă. Situația este gravă, le-am transmis asta.Sper ca ei să înțeleagă asta. Avem nevoie de o victorie la nivel sportiv pentru ca mai apoi să urcăm în clasament.”

În schimb în tabăra rivalilor de la FCSB este bucurie mare. Pentru prima dată în acest sezon, s-a schimbat liderul. Echipa lui Gigi Becali a înregistrat cinci victorii și s-a instalat pe primul loc înainte de pauza competițională.

“Nici n-am apucat să mă gândesc la primul loc. Prea repede a venit. Normal că ne doream, important e să ne menținem aici. Mă bucură evoluția noastră, campionatul e lung, mai sunt multe meciuri de disputat, mai pot apărea surprize, dar sper ca noi să n-avem surprize neplăcute” a declarat Toni Petrea, după ultima victorie cu FC Botoșani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: